ATAG Connect Life
  1. Overzicht
  2. Specificaties
  3. Vergelijk

ATAG Connect Life
In touch with your kitchen

“Altijd in verbinding zijn met uw keuken, waar en wanneer u maar wilt.” Vandaag de dag willen we voortdurend verbonden zijn met elkaar om te communiceren. Binnenkort kan dat ook met uw keuken, want ATAG introduceert de eerste serie ‘connected’ apparaten.

ATAG Connect Life
ATAG Connect Life app

ATAG Connect Life is een digitaal platform dat de dagelijkse kook- en eetmomenten via een handige app met de keukenapparatuur van ATAG verbindt. Zo biedt deze app toegang tot recepten, gebruiksaanwijzingen, tips en tricks en allerhande inspiratie, maar bovenal tot bediening en monitoring van de apparaten op afstand. Alles is erop gericht om u te ondersteunen, waarbij u zelf de controle behoudt. Zo willen wij het leven in de keuken nog leuker en makkelijker maken. Bekijk de ATAG Connect Life video.

 

Hoe het werkt

De eerste serie van ‘connected’ apparatuur bestaat uit diverse apparaten van de MAGNA-serie: combi-stoomovens, inductiekookplaten, afzuigkappen en koelkasten. Deze zijn verkrijgbaar met een Wifi-module en een licht aangepaste bediening die is voorbereid op de connectivity features. Door de Wifi-module worden de apparaten met de Wifi-router verbonden. Deze heeft een unieke code zodat alleen u en andere geregistreerde gebruikers toegang hebben. U downloadt de ATAG Connect Life app, waarop u zich registreert en vervolgens verbindt u de app met de connected apparaten. Vanaf dat moment bent u voorzien van alle gemakken van ATAG Connect Life.

ATAG Connect Life | ATAG