Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG inductiekookplaat
met geïntegreerde afzuiging
Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De ATAG Hood-in-Hob, oftewel de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, geeft een nieuwe dimensie aan keukenarchitectuur. Door de in de kookplaat geïntegreerde afzuiging is er geen vrijhangende afzuigkap nodig. Hierdoor krijg je vrij zicht in de keuken wat een ruimtelijke sfeer creëert.

Praktisch gebruik

In praktisch gebruik onderscheidt de kookplaat zich ook. De bediening voor de afzuiging en de vier kookzones hebben ieder een eigen touch slider waarmee het vermogen kan worden ingesteld.

Technische voordelen

- De motor wordt achter de plint aangebracht, waardoor er geen geluidsbron direct onder de kookplaat zit
- Flexibele inbouw mogelijkheden door de meegeleverde onderdelen
- Compacte onderbouw waardoor er ruimte overblijft voor lades
- Door de dubbele recirculatie unit komt de lucht met een lagere snelheid terug via de plint
- Lucht wordt door plint naar buiten geblazen, geen vochtige lucht in kast
- Recirculatie filters gemakkelijk te vervangen, je hoeft geen lade uit te nemen

De vele voordelen

van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De voordelen in beeld

Alle voordelen van de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging op een rij.

Installatie

Met onze passie voor koken en design hebben wij een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging ontworpen welke naadloos kan aansluiten op uw werkblad. Daarnaast kan het toestel ook op standaard wijze worden geïnstalleerd (‘opbouw’).

Automatische Programma’s

Met drie automatische programma’s zorgen wij ervoor dat een kookzone altijd een constante en juiste temperatuur aanhoudt tijdens het koken, smelten of sudderen.

Eenvoudig instelbare bediening van de afzuiging

De bediening van het afzuigsysteem is centraal geplaatst en eenvoudig bereikbaar. U heeft keuze uit 4 verschillende vermogens en automatische of handmatige naloopstand. Wanneer de filters gereinigd moeten worden, krijgt u een melding middels de vetfilter en recirculatiefilter indicatie.

Flexibele Bridge Zones

Met onze flexibele Bridge Zones combineert u eenvoudig twee kookzones tot één groot kookoppervlak. Hierdoor kunt u grotere pannen gebruiken, maar natuurlijk ook de Teppan Yaki en grillplaat zijn hiervoor bestemd!

Dubbel effectief filter

De ATAG inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging heeft een twin filter systeem dat op efficiënte wijze de lucht dubbel zuivert door één filter. Wanneer het filter moet worden schoongemaakt, neemt u het eenvoudig eruit en plaatst u het in de vaatwasser.


ATAG Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging | atag-nl