Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Ontdek onze veelzijdige inductie kookplaat

met Celsius°Cooking™

Op de Celsius°Cooking™ kookplaat ontdek je een wereld aan mogelijkheden. Je kunt kiezen uit drie verschillende bedieningen. Op standen, met graden Celsius via voorgeprogrammeerde plusmenu's of op de graad nauwkeurig met behulp van de Celsius°Cooking™ accessoires. Er is voor ieder wat wils.

Standaard koken

Koken met standen zijn we veelal gewend. Het is eenvoudig en intuïtief. Zodra je de kookplaat aanzet en een pan op de zone plaatst, kun je moeiteloos over de slider vegen om het gewenste vermogensniveau te selecteren, variërend van 1 tot 12 + boost. Bovendien kun je gebruikmaken van handige timer- en stopwatchfuncties, waardoor je controle hebt over je kookproces.

Koken met het Plus Menu

Met de Plus Menu's kook je op graden Celsius ipv standen. Je kunt hier op drie manieren aan de slag: opwarmen/verhitten, braden en grillen. Binnen het gekozen Plus Menu vind je diverse voorgeprogrammeerde graden Celsius. Het PLUS-menu opent de wereld van temperatuur gestuurd koken, zelfs zonder de Celsius Cooking accessoires.

Celsius°Cooking™

Celsius°Cooking™, de perfecte metgezel voor elke gepassioneerde kok. Laat je verwonderen door de precisie van koken met exacte temperatuur in graden Celsius uitgedrukt. Geniet van de heerlijke resultaten en deel je culinaire meesterwerken met vrienden en familie.

Celsius°Cooking™ heeft verschillende programma's: bakken en braden, koken met vloeistoffen of slow cooking/sous vide. Koppel je inductiekookplaat met onze bijbehorende pannen en probe (via bluetooth) om te koken op de graad nauwkeurig. Of je nu een heerlijke stoofpot wilt bereiden die langzaam suddert op een constante temperatuur, delicate visfilets wilt pocheren voor een perfecte textuur, of een sappige biefstuk wilt grillen tot in de perfectie. Met Celsius°Cooking™ heb je echt alle tools in huis.

Even geen inspiratie? Haal deze dan uit de uitgebreide verzameling recepten op de Celsius°Cooking™ receptenpagina. Je vindt hier video tutorials van hoofdgerechten, nagerechten tot aan gerechten voor het ontbijt.

Maak optimaal gebruik van je eigen ATAG Celsius°Cooking™ kookplaat en ontdek de vele mogelijkheden die deze te bieden heeft. Celsius°Cooking™ staat klaar om je te begeleiden op een culinair avontuur vol smaak en mogelijkheden.

Eet smakelijk!

Ontdek de veelzijdige Celsius°Cooking™ inductie | ATAG | atag-nl