Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

MAGNA inbouw koelkast met DuraFresh (178 cm)

KD84178AF.png
Ervaar de nieuwe en natuurlijke manier van koelen

Met trots kunnen wij nu een nieuwe serie koelkasten presenteren voor de nis 178 cm: koelvriescombinaties, enkeldeur koelkasten met en zonder vriesvak en een vriezer. De topserie is onderdeel van de MAGNA-lijn en bestaat uit drie modellen die zowel connected als non-connected verkrijgbaar zijn. We hebben hoogwaardige specificaties en een onderscheidend karakter nagestreefd die aansluiten bij onze passie voor kwaliteit.

Unieke DuraFresh systeem

Het DuraFresh-systeem is ontwikkeld voor het langer vers houden van vlees, vis, zuivel, groenten en fruit. Het bestaat uit speciale klimaatzones met een eigen temperatuur en luchtvochtigheid. Hiermee creëert u de optimale omstandigheden voor de verschillende voedingsmiddelengroepen. De temperatuur van de DuraFresh lades is in te stellen op vier verschillende niveaus, afhankelijk van wat er bewaard wordt. In het display staat de temperatuur aangegeven voor de bovenste lade (-2, 0, 2 of 5 ºC). De lades eronder zijn precies 2 ºC warmer. De bovenste lade heeft een relatief droog klimaat, geschikt voor vlees, vis en zuivel. De onderste lades hebben een hogere luchtvochtigheid die automatisch gereguleerd wordt door een membraan. Ideaal voor groente en fruit. Door dit DuraFreshsysteem blijven uw kostbare ingrediënten tot drie keer langer vers en blijven vitaminen, mineralen en smaak behouden.

Natuurlijke materialen

Bij het ontwerp hebben we weloverwogen alleen voor hoogwaardige materialen gekozen, zoals helder kunststof, glas en RVS. Voor enkele accessoires hebben we gekozen voor een natuurlijk materiaal: hout. Dit betreft geselecteerd hout uit Europese bossen dat een behandeling heeft ondergaan van stomen en olien voor een langere levensduur. In de koelkast vindt u de BreakfastTray. Ook de BottleTray en de basisvan de MultiBox van de koelvriescombinatie zijn in hout uitgevoerd. De hoogwaardige constructie van de koelkasten wordt gecompleteerd door telescoopgeleidingen van de lades met soft-close en een soft-close deurscharnier. Glasplateaus en deurbalkons zijn eenvoudig in hoogte te verstellen voor een flexibel gebruik van de ruimte. De heldere LED-verlichting zorgt voor overzicht in de koelkast en een mooie uitstraling.

KD84178AF | atag-nl