Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Informatie naar aanleiding van het coronavirus

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. ATAG neemt hierin haar verantwoordelijkheid. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen maatregelen om de gezondheid van u en onze medewerkers te bewaken om zo verspreiding van het virus te voorkomen.

Wanneer een servicemonteur voor een reparatieverzoek bij u op bezoek komt zal hij daarom geen handen schudden. Wij verzoeken u onze monteur alleen (dus zonder u of huisgenoten) zijn werkzaamheden in de betreffende ruimte uit te laten voeren. Indien dit niet mogelijk is verzoeken wij u minimaal 3 meter afstand te bewaren. Wij vinden het belangrijk dat onze monteurs bij aankomst en vertrek hun handen wassen met water en zeep. Daar waar handwassen niet mogelijk Is maken onze monteurs gebruik van desinfecterende handgel.

We zouden het op prijs stellen als u ook de nodige maatregelen kunt nemen. We willen u vragen om aan onze monteurs de faciliteiten beschikbaar te stellen om de handen te wassen met water en zeep en de handen af te drogen met papier of een schone handdoek. Als u denkt dat de situatie bij u thuis een risico oplevert voor onze monteur, neemt u dan contact met ons op: voor Nederland 088-8821821 en voor België 053-804536. We kunnen dan met u overleggen of een servicebezoek door kan gaan of verzet moet worden naar een later tijdstip.

Bij voorbaat onze excuses voor elk ongemak dat u mocht ondervinden. Wij vertrouwen op uw begrip.

ATAG Service

Heeft u vragen over een apparaat dat u wellicht wilt aanschaffen? Bent u op zoek naar een nieuw onderdeel voor uw apparaat? Of wilt u ondersteuning bij een defect of garantie? Wij helpen u graag. Maak hieronder uw keuze, dan helpen we u verder.

Waarmee kunnen we u direct helpen?

U kunt ons ook via chat direct een vraag stellen. Klik op deze link om het chatvenster te openen. U ziet direct of chat beschikbaar is.


Veelgestelde service vragen

We hebben een uitgebreid overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Wellicht staat uw vraag daar al bij en kunnen we u direct helpen.

Monteursbezoek / Onderdelen

 • Ik wil een monteursbezoek aanvragen
 • Ik zoek een onderdeel of accessoire
  (opent onze Onderdelenshop in een nieuw venster)
 • Overige opties

  Heeft u geen antwoord kunnen vinden via onze Live Chat of in de Kennisbank met veelgestelde vragen? Bekijk dan onze overige contactmogelijkheden.


  Bekijk de overige contactopties

  Service | ATAG | atag-nl