Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG_17_426_LandingspaginasConcepts_Unieke_1200x450px.jpg

Doordacht in design en techniek

ATAG produceert apparaten vanuit een passie voor koken. Door uitgebreide consumentenonderzoeken en veldtests zijn we in staat om doordachte apparaten te ontwikkelen. Zo creëren we een inspirerende kookbeleving, gebaseerd op innovatie, kwaliteit en design. Met als gevolg: Unieke, awardwinnende apparaten waarbij uw wensen centraal staan.

Unieke keuken caroussel image.jpg
 • Maximale binnenruimte

  Deze multifunctionele oven met ingebouwde microgolfoven is uitgeroepen tot Beste uit de test door de Consumentenbond. De intuïtieve bediening leidt u moeiteloos door het kookproces.

 • Elegantie & innovatieve bediening

  Met de unieke Iris Slide Controls® stelt u het gewenste vermogen zeer nauwkeurig in met een lichte aanraking van uw vingertop. Al even uniek is de mooie matzwarte bedrukking waardoor de kookplaat eenvoudig schoon te maken is, zonder strepen.

 • Grillen op twee kookzones

  Grillen in de Unieke Keuken doet u op de ATAG grillplaat GP2240. Tover de twee kookzones van de inductiekookplaat om tot één royale, rechthoekige zone en plaats de grillplaat. Genoeg ruimte voor een heerlijke verzameling pittige gamba’s!

 • Flexibel interieur met 4 wasniveaus

  XXL ruimte voor maar liefst 18 couverts. Maar de flexibele binnenruimte is geschikt voor zowel een grote als kleine afwas. Een programma voor halve belading en de watersensor staan garant voor een duurzaam gebruik.

 • Revolutionaire afzuigtechniek

  De Evolve-afzuigkap overtreft alle conventionele afzuigtechnieken. Hij heeft namelijk geen aparte vetfilters maar een unieke motor-ventilatorcombinatie. Dit leidt tot een ongeëvenaarde 96% efficiëntie in scheiding van olie en water uit de kookdamp.

 • Fast Cool, Climate Control en DuraFresh

  Fast Cool om uw boodschappen direct op de juiste bewaartemperatuur te brengen. Climate Control zorgt ervoor dat deze temperatuur vervolgens constant blijft en DuraFresh houdt producten die vers moeten blijven, ook echt vers.

De unieke keuken | ATAG | atag-nl