door deze vacumeertechniek is voedsel makkelijk te portioneren, langer houdbaar, met behoud van kleur en structuur
lade met geïntegreerd vacumeer mechanisme voor het
vacumeren van voedsel, om vervolgens sous-vide te kunnen bereiden (middels speciale sous-vide stand op de ATAG (combi-)stoomovens)
grafiet
beschikt over een vacuümkamer die ook geschikt is om
vloeistoffen mee te vacumeren
Functies
drie externe vacuümniveaus voor het vacumeren van bewaarboxen, wijnflessen
drie sealing niveaus voor het sluiten van de zakken; van makkelijk te openen tot stevig dicht
drie vacuümniveaus voor verschillende types van voedsel - niveau 1: kwetsbare producten (brood, zacht fruit/groenten) - niveau 2: zachte producten (vloeistoffen, vis, voorbereide producten) - niveau 3: stevige producten (stevige groenten, vlees droge producten)
Bediening
aan/uit knop
instelling sealing niveau
touch panel
instelling vacuüm niveau
Veiligheid
dubbel raam in de klep van de vacuümmachine
Bijzonderheden
perfect voor het: - marineren - portioneren - bewaren - hersluiten - vacumeren voor sous-vide koken
perfect te combineren met één of meerdere 45 cm hoge apparaten uit de ATAG Matrix- of Grafietlijn in een 60 cm nis
perfect te combineren met één of meerdere apparaten uit de ATAG Matrix- of Grafietlijn
Toebehoren
2 grillroosters
2 geëmailleerde bakplaten, 1 vlak en 1 diep
Technische specificaties
aansluitwaarde: 3,40kW
60 cm hoog
Ovenfuncties
68 automatische programma's met gewichtsingave
memoryfunctie
11 ovenfuncties: hetelucht, Eco-hetelucht, grote grill, kleine grill, grill + ventilator,
onder- en bovenwarmte, onderwarmte en ventilator, onderwarmte, onderwarmte
+ hetelucht, bovenwarmte, pro roast
meerfase koken
extra functies: snel voorverwarmen, warmhouden, bordenwarmen en ontdooien
beschikt over een vacuümkamer die ook geschikt is om vloeistoffen mee te vacumeren
door deze vacumeertechniek is voedsel makkelijk te portioneren, langer houdbaar, met behoud van kleur en structuur
lade met geïntegreerd vacumeer mechanisme voor het vacumeren van voedsel, om vervolgens sous-vide te kunnen bereiden (middels speciale sous-vide stand op de ATAG (combi-) stoomovens)
Functies
drie sealing niveaus voor het sluiten van de zakken; van makkelijk te openen tot stevig dicht
drie externe vacuümniveaus voor het vacumeren van bewaarboxen, wijnflessen
drie vacuümniveaus voor verschillende types van voedsel: niveau 1: kwetsbare producten (brood, zacht fruit/groenten), niveau 2: zachte producten (vloeistoffen, vis, voorbereide producten), niveau 3: stevige producten (stevige groenten, vlees, droge producten)
Bediening
aan/uit knop
instelling vacuüm niveau
touch panel
instelling sealing niveau
Veiligheid
dubbel raam in de klep van de vacuümmachine
Bijzonderheden
perfect voor het: marineren, portioneren, bewaren, hersluiten en vacumeren voor sous-vide koken
perfect te combineren met één of meerdere apparaten uit de ATAG Matrix- of Grafietlijn
geen wateraansluiting nodig
Toebehoren
1 grillrooster
2 stoomschalen: 1 x XL en 1 x XL geperforeerd
1 geëmailleerde bakplaat
1 culisensor
Technische specificaties
aansluitwaarde: 2,60 kW
45 cm hoog
Ovenfuncties
132 automatische programma’s (koken en ontdooien) incl. 12 sous vide programma’s
memoryfunctie
11 ovenfuncties : hetelucht, Eco-hetelucht, grote grill, kleine grill, grill + ventilator, onder- en bovenwarmte, onderwarmte en ventilator, onderwarmte, onderwarmte + hetelucht, bovenwarmte, pro roast
Culisensor kerntemperatuurmeter en meerfase koken
regeneratiefunctie voor het professioneel opwarmen van gerechten zonder uitdrogen
extra functies: snel voorverwarmen, warmhouden, bordenwarmen en ontdooien
3 stoomfuncties: 100 ºC, lage temperatuur en sous vide stomen
3 combinatiefuncties voor oven en steamer, bijvoorbeeld combinatie van stoom en hetelucht voor vlees, brood en andere gerechten
perfect te combineren met één of meerdere apparaten uit de ATAG Matrix- of Grafietlijn
geen wateraansluiting nodig
Toebehoren
1 grillrooster
1 culisensor
2 stoomschalen: 1 x XL en 1x XL geperforeerd
2 geëmailleerde bakplaten, 1 vlak en 1 diep
Technische specificaties
aansluitwaarde: 3,40 kW
60 cm hoog
Ovenfuncties
131 automatische programma’s (koken en ontdooien) incl. 12 sous vide programma’s
memoryfunctie
11 ovenfuncties: hetelucht, Eco-hetelucht, grote grill, kleine grill, grill + ventilator, onder- en bovenwarmte, onderwarmte en ventilator, onderwarmte, onderwarmte + hetelucht, bovenwarmte, pro roast
culisensor kerntemperatuurmeter en meerfase koken
regeneratiefunctie voor het professioneel opwarmen van gerechten zonder uitdrogen
extra functies: snel voorverwarmen, warmhouden, bordenwarmen en ontdooien
3 stoomfuncties: 100 ºC, lage temperatuur en sous vide stomen
3 combinatiefuncties voor oven en steamer, bijvoorbeeld combinatie van stoom en hetelucht voor vlees, brood en andere gerechten
11 ovenfuncties: hetelucht, Eco-hetelucht, grote grill, kleine grill, grill + ventilator, onder- en bovenwarmte, onderwarmte en ventilator, onderwarmte, onderwarmte + hetelucht, bovenwarmte, pro roast
magnetronvermogen instelbaar 6 niveaus
vermogen magnetron 90 - 1000 W, geïntegreerde roterende antenne voor de verdeling van de magnetrongolven
extra functies: snel voorverwarmen, warmhouden, bordenwarmen en ontdooien
132 automatische programma’s (koken en ontdooien) incl. 12 sous vide programma’s
combinatie van stoom en hetelucht voor vlees, brood en andere gerechten
11 ovenfuncties: hetelucht, Eco-hetelucht, grote grill, kleine grill, grill + ventilator, onder- en bovenwarmte, onderwarmte en ventilator, onderwarmte, onderwarmte + hetelucht, bovenwarmte, pro roast
stoomdichtheid instelbaar (3 niveaus)
snel voorverwarmen, warmhouden, bordenwarmen en ontdooien
meerfase koken
memory functie
3 combinatiefuncties voor oven en steamer • regeneratiefunctie voor het professioneel opwarmen van gerechten zonder uitdrogen
culisensor met kerntemperatuurmeter
3 stoomfuncties: 100 ºC, lage temperatuur en sous vide stomen
door deze vacumeertechniek is voedsel makkelijk te portioneren, langer houdbaar, met behoud van kleur en structuur
lade met geïntegreerd vacumeer mechanisme voor het vacumeren van voedsel, om vervolgens sous-vide te kunnen bereiden (middels speciale sous-vide stand op de ATAG (combi-)stoomovens)
beschikt over een vacuümkamer die ook geschikt is om vloeistoffen mee te vacumeren
zwart glas
Functies
drie externe vacuümniveaus voor het vacumeren van bewaarboxen, wijnflessen
drie sealing niveaus voor het sluiten van de zakken: van makkelijk te openen tot stevig dicht
drie vacuümniveaus voor verschillende types van voedsel - niveau 1: kwetsbare producten (brood, zacht fruit/groenten) - niveau 2: zachte producten (vloeistoffen, vis, voorbereide producten) - niveau 3: stevige producten (stevige groenten, vlees droge producten)
Bediening
instelling vacuümniveau
touch panel
instelling sealing niveau
aan/uit knop
Bijzonderheden
perfect te combineren met een of meerdere apparaten uit de ATAG MAGNA-lijn
perfect voor het: - marineren - portioneren - bewaren - hersluiten - vacumeren voor sous-vide koken
verwarming door middel van een verwarmingselement in de glasplaat-bodem, in combinatie met een ventilator voor de warmteverdeling
MAGNA
lade met push-pull opening, anti-slipmat en telescopische geleiding
luchtcirculatiesysteem voor het gelijkmatig opwarmen van divers opgestapeld serviesgoed, het warmhouden en ontdooien van gerechten en het laten rijzen van deeg
zwart glas
6 grote couverts/20 borden met een diameter van 28 cm/80 espresso-kopjes of theekoppen (afhankelijk van model)
capaciteit: 25 kg vaatwerk
Bediening
aan/uit indicatie lampje
push-pull
temperatuurbereik: 30 - 80 ºC
Bijzonderheden
glasplaat lade perfect uit te lijnen door stel mechanisme (3 mm stelmogelijkheid)
binnenafmetingen (bxhxd): 515 x 90 x 450 mm
perfect te combineren met één of meerdere 45 cm hoge apparaten uit de ATAG MAGNA-lijn in een 60 cm nis
11 ovenfuncties: hetelucht, Eco-hetelucht, grote grill, kleine grill, grill + ventilator,
onder- en bovenwarmte, onderwarmte en ventilator, onderwarmte, onderwarmte
+ hetelucht, bovenwarmte, pro roast
meerfase koken
extra functies: snel voorverwarmen, warmhouden, bordenwarmen en ontdooien
verwarming door middel van een verwarmingselement in de glasplaat-bodem, in combinatie met een ventilator voor de warmteverdeling
Matrix
ook geschikt voor slow cooking/langzaam garen
lade met push-pull opening, anti-slipmat en telescopische geleiding
hetelucht systeem voor het gelijkmatig opwarmen van divers opgestapeld serviesgoed, het warmhouden en ontdooien van gerechten en het laten rijzen van deeg
grafiet
6 grote couverts/20 borden met een diameter van 28 cm/80 espresso-kopjes of theekoppen (afhankelijk van model)
capaciteit: 25 kg vaatwerk
Bediening
aan/uit indicatie lampje
push-pull
temperatuurbereik: 30 - 80 ºC
Bijzonderheden
glasplaat lade perfect uit te lijnen door stel mechanisme (3 mm stelmogelijkheid)
binnenafmetingen (bxhxd): 515 x 90 x 450 mm
perfect te combineren met één of meerdere 45 cm hoge apparaten uit de ATAG Matrix- of Grafietlijn in een 60 cm nis
verwarming door middel van een verwarmingselement in de glasplaat-bodem, in combinatie met een ventilator voor de warmteverdeling
ook geschikt voor slow cooking/langzaam garen
lade met push-pull opening, anti-slipmat en telescopische geleiding
hetelucht systeem voor het gelijkmatig opwarmen van divers opgestapeld serviesgoed, het warmhouden en ontdooien van gerechten en het laten rijzen van deeg
RVS
6 grote couverts/20 borden met een diameter van 28 cm/80 espresso-kopjes of theekoppen (afhankelijk van model)
capaciteit: 25 kg vaatwerk
Bediening
aan/uit indicatie lampje
push-pull
temperatuurbereik: 30 - 80 ºC
Bijzonderheden
anti-fingerprint RVS
glasplaat lade perfect uit te lijnen door stel mechanisme (3 mm stelmogelijkheid)
binnenafmetingen (bxhxd): 515 x 90 x 450 mm
perfect te combineren met één of meerdere 45 cm hoge apparaten uit de ATAG Matrix- of Grafietlijn in een 60 cm nis
6 grote couverts / 20 borden met een diameter van 28 cm / 80 espresso-kopjes of theekoppen (afhankelijk van model)
verwarming door middel van een verwarmingselement in de glasplaat-bodem, in combinatie met een ventilator voor de warmteverdeling
lade met push-pull opening en telescopische geleiding
hetelucht systeem voor het gelijkmatig opwarmen van divers opgestapeld serviesgoed, het warmhouden en ontdooien van gerechten en het laten rijzen van deeg
Black Steel
capaciteit: 15 kg vaatwerk
Bediening
aan/uit indicatie lampje
push-pull
temperatuurbereik: 30 - 80 ºC
Bijzonderheden
binnenafmetingen (bxhxd): 515 x 90 x 450 mm
glasplaat lade perfect uit te lijnen door stel mechanisme (3 mm stelmogelijkheid)
perfect te combineren met één of meerdere 45 cm hoge apparaten uit de ATAG Matrix-lijn in een 60 cm nis