Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

In ons Experience Center in Duiven organiseren we regelmatig kookdemonstraties. Duiven is niet voor iedereen om de hoek, maar gelukkig zitten onze dealers door het hele land. Ook zij geven kookdemonstraties en organiseren events om onze passie voor koken en kwaliteit met u te delen. De kookdemonstraties zijn opgedeeld in vier thema’s. Ieder met een eigen karakter om de tijd in de keuken tot een inspirerende kookbeleving te maken.

Op onze Facebookpagina houden we een overzicht bij van al deze events en kookdemonstraties.

Bekijk hier het event-overzicht

Thema 1: Inductiekoken

Koken op inductie, gebruik maken van een Bridge Induction zone door twee kookzones met elkaar te verbinden waardoor een grote kookzone ontstaat, en zelfs krachtig kunnen wokken.

Tijdens deze kookdemonstratie maakt u kennis met de verschillende inductiekookplaten van ATAG en de mogelijkheden die het u in de keuken biedt.

Thema 2: Sous-vide koken

De ATAG combi-stoomovens hebben een speciale sous-vide stand waarbij de temperatuur tot op de graag nauwkeurig kan worden ingesteld. Dit zorgt voor een gelijkmatig gegaard gerecht, waarbij de voedingsstoffen behouden blijven en de textuur en smaak ongeëvenaard tot hun recht komen.

Ervaar tijdens deze kookdemonstratie de aaneenschakeling van technieken, uitgevoerd en omgeven door de producten uit de elegante en smaakvolle ATAG design lijnen.

Thema 3: Passie voor koken, passie voor kwaliteit

Maak tijdens deze demonstratie kennis met het merk ATAG. Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen, wij bieden alle technische ingrediënten om het bewaren, bereiden, nuttigen en reinigen zo aangenaam mogelijk te maken. ATAG is de standaard voor iedereen die zijn ziel en zaligheid in het bereiden en genieten van de heerlijkste gerechten wil leggen. ATAG kies je als je van koken en kwaliteit houdt.

Thema 4: Combi-stoomoven

Gezond, makkelijk en smaakvol. Stomen is een bewuste en makkelijke manier van koken. Anders dan bij stomen, verliezen groenten tijdens het bekende kookproces al snel 20 tot 50% aan vitaminen en mineralen. Dit terwijl stomend de gezonde voedingswaarden van vis en groenten perfect behouden blijven. Daarnaast kunnen ingrediënten samen worden bereid zonder het risico van smaakoverdracht.

Ontdek tijdens deze kookdemonstratie de voordelen van de combi-stoomovens van ATAG.

Events ATAG | atag-nl