Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG in actie
door het hele land

In ons Experience Center in Duiven organiseren we regelmatig kookdemonstraties. Duiven is niet voor iedereen om de hoek, maar gelukkig zitten onze dealers door het hele land. Ook zij geven kookdemonstraties en organiseren events om onze passie voor koken en kwaliteit met u te delen. De kookdemonstraties zijn opgedeeld in vier thema’s. Ieder met een eigen karakter om de tijd in de keuken tot een inspirerende kookbeleving te maken.

Op onze Facebookpagina houden we een overzicht bij van al deze events en kookdemonstraties.

Bekijk hier het event-overzicht

Thema 1: Een wereld van culinaire mogelijkheden

Sommige thuiskoks kunnen niet kiezen en willen het allemaal, het liefst in één keer. Krachtig wokken op de Fusion Volcano wokbrander, koken op inductiekookzones en grillen op twee Bridge Induction kookzones tegelijk.

Tijdens deze kookdemostratie maakt u kennis met de Fusion Volcano en de talloze mogelijkheden van ATAG inductiekookplaten.

Thema 2: Sous-vide koken

ATAG brengt de professionele bereiding van het sous-vide koken naar uw keuken thuis. Vijf apparaten creëren het sous-vide proces, van marineren en vacumeren tot het serveren van een perfect gegaard stukje vlees.

Ervaar tijdens deze kookdemonstratie de aaneenschakeling van technieken, uitgevoerd en omgeven door de producten uit de elegante en smaakvolle ATAG design lijnen.

Thema 3: Passie voor koken, passie voor kwaliteit

Maak tijdens deze demonstratie kennis met het merk ATAG. Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen, wij bieden alle technische ingrediënten om het bewaren, bereiden, nuttigen en reinigen zo aangenaam mogelijk te maken. ATAG is de standaard voor iedereen die zijn ziel en zaligheid in het bereiden en genieten van de heerlijkste gerechten wil leggen. ATAG kies je als je van koken en kwaliteit houdt.

Thema 4: Gezonde lifestyle

Gezond, makkelijk en smaakvol. Stomen is een bewuste en makkelijke manier van koken. De gezonde voedingswaarden van vis en groenten blijven perfect behouden, terwijl de ingrediënten samen bereid kunnen worden zonder het risico van smaakoverdracht.

Ontdek tijdens deze kookdemonstratie de voordelen van de combi-stoomovens van ATAG.

Maak kennis met de koks van ATAG

Tijdens de kookdemonstraties maakt u kennis met de professionele koks van ATAG. Deze koks laten u tijdens de thema’s kennismaken met ons brede palet van kook-en keukenoplossingen. Koken is beleving pur sang. ATAG en haar professionele koks dragen hier graag aan bij.

Events | atag-nl