Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ONTDEK ATAG ELEVATE™
De kookplaat met stille afzuiging

De kookplaat met stille afzuiging

ATAG Elevate™

De ATAG Elevate™ is onze stilste kookplaat met afzuiging. Het systeem maakt tijdens het koken minder dan 60 dB(A) geluid.

Dat is zo stil dat je normaal kunt praten tijdens het koken. Uitgerust met het Celsius°Cooking™ systeem en Bridge inductie heb je complete vrijheid, controle en overzicht.

Dit is met afstand het beste systeem om in alle rust de mooiste gerechten te creëren en jezelf als chef te overstijgen.

Efficiënte afzuiging

De ATAG Elevate™ heeft een uniek gepatenteerd systeem dat de kookdampen zo efficiënt mogelijk afzuigt. Het maakt gebruik van neerwaartse luchtafvoer met een unieke toren die de ventilatieopeningen dichter bij de pannen brengt en de luchtstroom optimaliseert. De dubbele motor, één voor iedere kant, zorgt voor een perfecte balans in afzuiging, waardoor je aan beide kanten net zoveel kracht hebt in afzuiging. Combineer dit met de vier gelijke zones en je hebt de complete vrijheid en flexibiliteit tijdens het koken. Jij bent de chef wij zorgen voor de performance. Ongeacht waar je de pan neerzet.

Elevate™ animatie

Hoog of laag, het werkt dankzij jouw controle

Een mooi gerecht vanuit de stoomoven die je alleen even wat wil aangrillen? Gebruik de Elevate™ ook in de lage stand van de afzuigmodule. Maximale performance en overzicht. Toch aan de gang met die mooie saus naast de verse tagliatelle? Zet de afzuigmodule in de hoge stand om de efficiënte afzuiging tegen het laagste geluid te krijgen. De Elevate™ inductiekookplaat is zo ontwikkelt dat jij zelf bepaalt hoe hij zijn werk moet doen. Uiteraard kunnen we dit geheel automatisch laten gaan met Synchro Start en Synchro control, maar jij kan ten alle tijden de settings beheren dankzijn de central touch bediening. Zowel de standen als de positie van de afzuigmodule.

Temperatuur gestuurd koken

Deze unieke kookplaat met afzuiging is standaard uitgerust met Celsius°Cooking™. Met Celsius°Cooking™ bereid je elk gerecht tot op de graad en op de seconde nauwkeurig. Wil je met het grootste gemak een mooie entrecote garen, of een gepocheerd ei tot in de perfectie bereiden? Dan helpt ATAG Celsius°Cooking™ je bij elke stap met duidelijke instructies en video tutorials.

Ontdek Celsius°Cooking™

Vrij zicht tijdens het koken

Doordat de afzuiging in de kookplaat is afgewerkt is er geen vrijhangende afzuigkap meer nodig en ervaar je vrij zicht tijdens het koken. Er is een Elevate™ inductiekookplaat voor elk keukenontwerp. Kies voor matzwart of RVS-zijprofielen. Of laat de kookplaat naadloos aansluiten op het keukenblad. Het is maar net waar je keukenhart sneller van gaat kloppen.

Afvoer naar buiten of recirculatie

De inductiekookplaat kan precies zo gemonteerd worden zoals jij wilt. Met een afvoer naar buiten of via recirculatie. In dat geval wordt de afgezogen damp gefilterd door een combi-filter en schoon weer teruggeblazen in de ruimte. Zowel de geur als fijnstof worden dan gefilterd. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een Plasmafilter wat zijn voordelen kan hebben in onderhoud en keuken ontwerpen. De Elevate™ heeft rekening gehouden met de diverse oplossingen voor het afvoeren van de damp. Binnen de settings stel je de kookplaat in naar de gekozen afvoer en zorgt voor een efficiënte afzuigkracht en de garantie dat dit tegen het laagste mogelijke geluidsniveau zit. Want gezond koken is geventileerd en in rust koken.

Bekroond met een iF Design Award

Het ontwerp van de Elevate™ kookplaat met afzuiging is in de designwereld niet onopgemerkt gebleven. Het design van de ATAG Elevate™ zorgt voor rust in je keuken en is daarmee een lust voor het oog. De efficiënte geïntegreerde afzuiging in de kookplaat met gepatenteerde oplossing is zowel een technisch hoogstaande oplossing als een schitterende design. Naast de functionaliteit en de performance is de Elevate™ ook beoordeeld op zijn gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve besturing. Al deze factoren hebben de juryleden van de iF Design overtuigd dat de ATAG Elevate™ prestigieuze iF Design Award mag dragen.

Elevate™ kookplaat met afzuiging | Fluisterstil < 60 dB | ATAG | atag-nl