Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG ALS PROJECTPARTNER

Slimme oplossingen voor professionals. In de projectenmarkt gaat het niet meer uitsluitend om keukenapparaten. Hier zijn we ons bij ATAG maar al te goed van bewust. Primair gaat het om totaaloplossingen van actuele toekomstige thema's zoals: energietransitie, luchtkwaliteit, circulair bouwen en complete ontzorging. ATAG heeft al een groot aantal projecten van keukenapparatuur mogen voorzien.

 

SERVICE OP MAAT

Sinds enkele jaren biedt ATAG Benelux onderhoudscontracten vanaf 10 jaar aan. Een Service op Maat (SOM) contract bevat het volledige beheer van apparatuur in de huurwoning: registratie, klachtafhandeling, reparatie én mogelijke vervanging. Dat betekent: minder schakels, rechtstreeks contact met uw klant, en een hogere klanttevredenheid.

MEER OVER SERVICE OP MAAT

REFERENTIES

In de Rotterdamse wijk Katendrecht staat het project ‘De Groene Kaap’. Door de bijzondere architectuur is er een groot aantal verschillende woningen gerealiseerd. Grote stadsappartementen, tweekamerappartementen en ruime eengezinswoningen. Hierdoor is De Groene Kaap geschikt voor diverse doelgroepen met verschillende levensstijlen in verschillende levensfases. 356 wooneenheden binnen De Groene Kaap hebben ATAG-apparatuur in de keuken.

MEER REFERENTIES

ONZE MEDEWERKERS

ATAG Benelux telt meer dan 450 medewerkers en is gevestigd in Duiven en in Denderhoutem (België). In 2018 is ATAG Benelux overgenomen door de Chinese Hisense Group. Hisense is een grote multinational met meer dan 80.000 medewerkers en is vertegenwoordigd in meer dan 130 landen. Dankzij Hisense hebben wij een partner met wie we onze kennis en ervaring op het gebied van R&D Cooking wereldwijd hebben kunnen opschalen.

MAAK KENNIS MET HET TEAM VAN PROJECTSPECIALISTEN

NAAR HET DEALERPORTAAL

Bij ATAG streven we ernaar steeds vooruit te lopen op veranderingen in de markt. Dat doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met vooruitstrevende en toonaangevende partners. Als vriend van het Longfonds bijvoorbeeld ondersteunen we het belang van gezonde lucht. Op ons dealerportaal leest u alles over onze partners en projecten. In het dealerportaal vindt u ook nieuws, acties, actuele prijslijsten en brochures. Ook ons digitale marketingmateriaal, zoals banners, sfeerbeelden en actiematerialen, zijn hier te downloaden.

ATAG | Grootzakelijk | atag-nl