Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

koelen-en-vriezen

Optimale omstandigheden voor
uw ingrediënten

ATAG koelen en vriezen

Elke smakelijke, gezonde maaltijd begint bij verse ingrediënten. Dan is een ruime, overzichtelijke en goedverlichte koeling die uw producten onder perfecte omstandigheden bewaart eigenlijk onmisbaar. Onze koel- en vriestechnieken zijn doordacht: energiezuinig, duurzaam en stil. En onze uitvoering is praktisch, denk aan goede binnenverlichting en een flexibele indeling. Alles zodat u kunt rekenen op dagverse producten.

Voorbij de inhoud

Keuzes in koel- en vrieskasten

Het beste formaat

Naast de koeleigenschappen speelt ook de omgeving en de plek in de keuken een belangrijke rol bij het kiezen van uw koelkast. Wij bieden oplossingen voor elke combinatie, maar bedenk een paar dingen. Wilt u een oven of magnetron boven de koelkast plaatsen? Een kleiner type houdt de oven toegankelijk. Wilt u koelen en vriezen in de keuken? Dan kunt u kiezen uit twee toestellen naast elkaar of een koelvriescombinatie.

Sleepdeur montage

Bij een sleepdeur montage beweegt de koelkastdeur mee met de meubeldeur. De deuren worden aan elkaar bevestigd met een zogeheten sleepgeleider. De koelkastdeur en de meubeldeur hangen aan hun eigen scharnieren.

Deur-op-deur montage

Bij de deur-op-deur montage wordt de meubeldeur bevestigd op de deur van de koelkast. Dit maakt de koelkast makkelijker toegankelijk, want er ontstaat een grotere openingshoek. De deur kan dus verder open. Ook zijn er koelkasttypes waarbij de deur niet per ongeluk op een kier kan blijven staan, omdat hij vanzelf sluit.

Het summum voor de wijnliefhebber

Met onze wijnklimaatkast bewaart u zowel witte als rode wijn op de perfecte temperatuur. De wijnklimaatkast zorgt voor alles wat u met zorg heeft uitgekozen: met houten schappen en een glazen deur met UV-filter blijven uw wijnen goed bewaard.

Koelen | Atag | root | atag-nl