Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ONTDEK ATAG

Voor elke chef is de keuken het centrum van zijn universum. Dit is de plek waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. Onze apparaten geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik en zijn échte blikvangers. ATAG staat voor kwaliteit en kookplezier. Welke techniek je ook kiest.

Geschiedenis

Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur in de Benelux. ATAG bestaat inmiddels ruim 70 jaar en heeft altijd 'dicht bij het vuur gezeten'. Eerst met een tweevlams komfoortje, nu zetten we de toon met een ‘slimme’ kookplaten en exclusieve wijnklimaatkasten. Een geschiedenis in woord en beeld

MEER OVER ONZE GESCHIEDENIS

Missie Innovatie

Bij ATAG pushen we onszelf dagelijks tot het uiterste om mooie, gebruiksvriendelijke producten voor jouw keuken te kunnen blijven maken. Met respect voor ons rijke verleden én met gezonde nieuwsgierigheid naar de toekomst.

MEER OVER INNOVATIE

Design

Bij ATAG begrijpen we: design gaat over de grote lijnen, maar ook over de kleinste details. Daarom heeft onze MAGNA-lijn al verschillende designprijzen gewonnen. Maar ook onze MATRIX-collectie maakt indruk. Het frame is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleurstellingen en zo ontworpen dat de ovens naadloos op elkaar aansluiten. Design tot in de puntjes.

Meer over onze designfilosofie

HET VERHAAL ACHTER ATAG

ATAG EXPERIENCE CENTER

ERVAAR ONZE APPARATUUR ZELF
Waarschijnlijk stel je maar een paar keer in je leven een nieuwe keuken samen. In ons Experience Center in Duiven helpen we je graag om te kijken welke lijn, materiaal, kleur en apparatuur het best bij jou past. Maak voor persoonlijk advies een afspraak via de knop hieronder of bel naar naar 026 - 882 11 00. We plannen afspraken in van dinsdag tot en met vrijdag.

Ontdek ATAG | atag-nl