Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betalingExperience Center gesloten tot en met 6 april

In verband met het Coronavirus is het ATAG Experience Center gesloten tot en met 6 april.

Onze excuses voor het ongemak.

 

Laat u inspireren in ons Experience Center

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten, zien en aanraken. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor uw keuken ontwikkeld hebben. In het ATAG Experience Center in Duiven staan onze adviseurs voor u klaar. Zij laten u graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van ATAG kookapparatuur.

Het ATAG Experience Center vindt u vlak langs de A12, nabij knooppunt Velperbroek. Het adres is Impact 83, 6921 RZ in Duiven.

Honden mogen het gebouw niet in.

Openingstijden

Het ATAG Experience Center is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. U dient voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken via onderstaande link. Op zaterdag kunt u zich oriënteren waarna u een afspraak in kunt laten plannen voor een later moment

Bent u op zoek naar een bepaald typenummer/apparaat? Informeer dan vooraf of het aanwezig is in ons Experience Center. Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 026 - 882 1100.

Maak direct een afspraak

ATAG demonstraties

In de even weken op zaterdag leggen we u extra in de watten. Dan kunt u namelijk genieten van demonstraties. Tijdens verschillende sessies leert onze chef-kok u alles over het ATAG-assortiment. Er is extra aandacht voor onze unieke inductiekookplaten en combi-stoomovens.

Sessie 1: 11:00 uur
Sessie 2: 13:00 uur
Sessie 3: 15:00 uur


Uiteraard kunt u tussendoor proeven van de gerechtjes die hij gemaakt heeft. Aanmelden is niet nodig.

Masterclass stomen

Heeft u een ATAG combi-stoomoven en wilt u leren hoe u het beste uit uw apparaat haalt? Meld u dan aan voor de gratis masterclass stomen. ATAG chef-kok Tim leert u d.m.v. basisrecepten de fijne kneepjes van het combistomen.

Meld u aan voor een masterclass

Ervaringen

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan het Experience Center hebben ervaren.

Experience Center | ATAG | atag-nl