Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

WELKOM IN ONS EXPERIENCE CENTER

Ervaar onze apparatuur zelf

Waarschijnlijk stel je maar een paar keer in je leven een nieuwe keuken samen. In ons ExperienceCenter in Duiven helpen onze adviseuses je graag om te kijken welke lijn, materiaal, kleur en apparatuur het best bij jou past. Je kunt onze showroom bezoeken of onze adviseurs voorzien je van advies op afstand.

Openingstijden
Ons Experience Center is doordeweeks geopend op woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Wil je zeker zijn van advies van een van onze adviseurs, dan kun je het beste vooraf een afspraak maken

Elke eerste zaterdag van de maand is ons Experience Center ook in het weekend geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken met onze adviseurs op een specifiek tijdstip is dan niet mogelijk.

Kookdemo’s weer van start!

In ons Experience Center in Duiven kun je alle ATAG apparatuur met elkaar vergelijken. Tijdens deze live kookdemo laat onze chef-kok Tim Delissen zien hoe je het maximale uit onze apparaten haalt!

Plan je bezoek
Welke vragen kan ik stellen?

U kunt alles vragen over onze keukenapparatuur. Twijfelt u misschien over de keuze voor een gaskookplaat of inductie? Bent u benieuwd naar de nieuwste designs? Onze adviseuses geven u graag een advies op maat.

Maak een afspraak
Advies op afstand

Is een bezoek aan ons Experience Center niet mogelijk? Geen zorgen, onze adviseuses staan ook voor u klaar door middel van Advies op Afstand. Wij helpen u graag telefonisch. Op deze manier kunnen wij u alle ins- en outs vertellen.

Maak een afspraak op afstand
Ervaringen van bezoekers

Wij zijn trots op onze producten en ons Experience Center. Daarom laten we u graag de ervaringen van andere klanten lezen. Heeft u zelf een bezoek gebracht aan onze Experience Center ? Vergeet niet om een beoordeling achter te laten.

Experience Center | ATAG | atag-nl