Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betalingLaat u inspireren in ons Experience Center

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten, zien en aanraken. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor uw keuken ontwikkeld hebben. In het ATAG Experience Center in Duiven staan onze adviseurs voor u klaar. Zij laten u graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van ATAG kookapparatuur.

Het ATAG Experience Center vindt u vlak langs de A12, nabij knooppunt Velperbroek. Het adres is Impact 83, 6921 RZ in Duiven.

Honden mogen het gebouw niet in.

Openingstijden

Let op! Op 24 december sluit het Experience Center om 15:00 uur. Op 31 december sluiten we om 14:00 uur.

Het ATAG Experience Center is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Wilt u zeker weten dat één van onze adviseurs speciaal voor u klaar staat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. Op zaterdag is dit niet mogelijk.

Bent u op zoek naar een bepaald typenummer/apparaat? Informeer dan vooraf of het aanwezig is in ons Experience Center. Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 026 - 882 1100.

Maak direct een afspraak

ATAG-demonstraties

In de even weken op zaterdag leggen we u extra in de watten. Dan kunt u namelijk genieten van kookdemonstraties. Tijdens verschillende sessies leert onze chef-kok u als oriënterende consument alles over het ATAG-assortiment. Er is extra aandacht voor onze unieke inductiekookplaten en combi-stoomovens.

Sessie 1: 11:00 uur
Sessie 2: 13:00 uur
Sessie 3: 15:00 uur


Uiteraard kunt u tussendoor proeven van de gerechtjes die hij gemaakt heeft. Aanmelden is niet nodig.

Workshop combi-stomen

Heeft u een ATAG combi-stoomoven en wilt u leren hoe u het beste uit uw apparaat haalt? Meld u dan aan voor de gratis workshop combi-stomen. ATAG chef-kok Tim leert u d.m.v. basisrecepten de fijne kneepjes van het combistomen.

Alle workshops zijn inmiddels vol.

Ervaringen

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan het Experience Center hebben ervaren.

Experience Center | ATAG | atag-nl