Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

WELKOM IN ONS EXPERIENCE CENTER

Ervaar onze apparatuur

Waarschijnlijk stel je maar een paar keer in je leven een nieuwe keuken samen. In ons Experience Center in Duiven kun je onze hele collectie premium keukenapparatuur zelf bekijken. Tijdens een adviesgesprek met één van onze adviseurs krijg je uitgebreid advies om te kijken welke apparatuur en designlijn het best bij jou past. 

Openingstijden

Kom langs in ons Experience Center in Duiven en ervaar zelf het premium design van ATAG apparatuur. We zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag en in de oneven weken ook op zaterdag.

Je kunt ons Experience Center gedurende de openingstijden bezoeken zonder afspraak. Wij zijn aanwezig, maar het kan gebeuren dat een adviseur in gesprek is. Wil je (uitgebreid) advies? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze adviseurs via onderstaande button.

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur (afspraak maken)
Zaterdag*: geopend in oneven weken van 10:00 t/m 17:00 uur (afspraak maken niet mogelijk)
Op nationale feestdagen zijn wij gesloten

*Kom je op een zaterdag? Dan is onze ATAG-chef ook aanwezig (op zaterdag 22 juni is onze Chef niet aanwezig). Hij demonstreert hoe onze apparatuur werkt. Dit is geen workshop of masterclass.

Let op: Op vrijdag 12 juli is ons Experience Center geopend vanaf 14:00 uur.

Adviesgesprek plannen

Adviesgesprek

Twijfel jij tussen een gaskookplaat of inductie? Ben je benieuwd naar de nieuwste designs? Je kunt onze adviseurs alles vragen. Hiervoor nemen we graag de tijd. Het adviesgesprek plannen we in voor 1 uur, maar mocht het langer duren dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn blij wanneer al jouw vragen zijn beantwoord.

Afspraak maken

Advies op afstand

Is een bezoek aan ons Experience Center niet mogelijk? Geen zorgen, onze adviseurs staan ook voor u klaar door middel van Advies op Afstand. Wij helpen u graag telefonisch. Op deze manier kunnen wij u alle ins- en outs vertellen.

Maak een afspraak op afstand

Ervaringen van bezoekers

Wij zijn trots op onze producten en ons Experience Center. Daarom laten we u graag de ervaringen van andere klanten lezen. Heeft u zelf een bezoek gebracht aan onze Experience Center ? Vergeet niet om een beoordeling achter te laten.

ATAG Experience Center | Ervaar het premium design | atag-nl