Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll
MATRIX DESIGN TOT IN DE PUNTJES

BLACK STEEL

Een echte eye-catcher. Black steel is een materiaal dat naadloos aansluit in je keuken en een aantrekkelijk accent toevoegt. Kom je dichterbij, dan zie je de spannende details van het geborstelde metaal.

Bekijk collectie

GRAPHITE

Graphite geeft je keuken pit, zonder dat het harde contrasten oplevert. Het harmonieert en past in verschillende keukenstijlen, maar is bijzonder goed te combineren met gedempte kleuren als olijf, grijs en taupe.

Bekijk collectie

RVS

Sterk en snel weer schoon: roestvrijstaal werd oorspronkelijk alleen in professionele keukens gebruikt. Nu zorgt deze glanzende look van voor een industrieel accent in jouw interieur.

Bekijk collectie

ONTDEK MATRIX

Wij zorgen ervoor dat niet alleen design, maar ook smaak voorop staat. Altijd. Bij iedere bereidingstechniek. Bij onze krachtige stoomovens, bijvoorbeeld, waarmee je sublieme gerechten op tafel zet. Of in onze gaspitten met krachtige wokvlam, voor pijlsnelle smaakexplosies. In de ongekend ruime ovens schuif je met gemak drie bakplaten groente, aardappels en vis tegelijk. Heb je even geen inspiratie? Kies dan een gerecht uit een van de 131 automatische programma’s. Met MATRIX heb je het perfecte team in je keuken voor de lekkerste gerechten. Je hoeft alleen de boodschappen nog te doen.

 

ERVAAR HET MET JE EIGEN OGEN

Ben je benieuwd naar hoe MATRIX-apparatuur in jouw keuken past? In het ATAG Experience Center kun je al onze producten met elkaar vergelijken. Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen - ook over andere keukenapparatuur van ATAG.

MEER OVER HET EXPERIENCE CENTER

ATAG MATRIX-lijn | Design inbouw ovens | We love to cook | atag-nl