Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

DESIGN

ONTDEK MAGNA EN MATRIX

Design gaat over de grote lijnen. Maar ook over de kleine details. Over de zorgvuldige afwerking van de kookplaat. Over het subtiele parelmoer-effect in de ovendeur. Bij ATAG begrijpen we dat. Daarom heeft onze MAGNA-lijn al verschillende designprijzen gewonnen. Maar ook onze MATRIX-collectie maakt indruk. Het frame is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleurstellingen en zo ontworpen dat de ovens naadloos op elkaar aansluiten.
Design tot in de puntjes.


MAGNA

DESIGN OP TOPNIVEAU

Hoogwaardige materialen. Luxe details. Strakke lijnen. Voor onze MAGNA-lijn hebben we maar één doel voor ogen: een premium collectie apparatuur creëren. Een MAGNA-keuken trekt meteen je aandacht. Kies uit twee soorten afwerkingen: Soft Black of Pearl Grey. Onder dat stijlvolle exterieur schuilt bovendien een slimme binnenkant. We zijn continu op zoek naar nieuwe technieken die jou het werk uit handen nemen. Langzaam gegaarde eendenborst. Zelfgemaakte yoghurt. Alles tot op de graad nauwkeurig bereid. Met minder handelingen, maar met groots resultaat.

MATRIX

DESIGN TOT IN DE PUNTJES

Robuust. Industrieel. Stijlvol. Onze MATRIX-collectie maakt indruk. Kies uit een brede collectie apparaten. Van slimme ovens tot stijlvolle koffiemachines. Verkrijgbaar in drie stijlvolle kleurstellingen: tijdloos roestvrijstaal, modieus grafiet en stoer industrieel Black Steel. Het framedesign valt hierbij meteen op, omdat alles zowel horizontaal als verticaal is uitgelijnd. Kies je bijvoorbeeld voor twee ovens in je keuken, dan sluiten die bij MATRIX naadloos op elkaar aan. Wat je ook kiest: we zorgen dat smaak altijd voorop staat. Onze slimme stoomovens zorgen met een langzame bereiding voor sublieme gerechten. De gaspitten met krachtige wokvlam zorgen voor pijlsnelle smaakexplosies. En in de ongekend ruime ovens schuif je met gemak drie bakplaten groente, aardappels en vis tegelijk.

ATAG EXPERIENCE CENTER

Waarschijnlijk stel je maar een paar keer in je leven een nieuwe keuken samen. In ons Experience Center in Duiven kun je het premium design en innovatie van ATAG keukenapparatuur zelf ervaren. We helpen je graag met het samenstellen van apparatuur die het beste aansluit bij jouw wensen. Maak voor een persoonlijk adviesgesprek een afspraak via de knop hieronder. We plannen afspraken in van dinsdag tot en met vrijdag.

AFSPRAAK MAKEN

ATAG Design | atag-nl