Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG introduceert een nieuwe kleur

Wij hebben een nieuwe kleur. Een kleur met een eigen karakter en een bijzondere toevoeging aan de MATRIX-lijn. Ontstaan uit een combinatie van elementen; de industriële geborstelde metaal-look van de MATRIX RVS-lijn en het stijlvolle donker van de Grafietlijn. Ontdek ATAG’s unieke Black Steel.

MATRIX Black Steel

Black Steel is een levendig materiaal dat in de keuken perfect tot haar recht komt door haar mooie eigenschappen. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij. Een nuance bepaald door lichtinval. De diepe borsteling brengt fraaie highlights naar boven, waar ze worden gevangen door licht. Black Steel is een moderne interpretatie van geborsteld roestvrijstaal. Zo is het een materiaal van nu, maar tegelijkertijd tijdloos.

Perfecte MATRIX kleurcombinaties

De ATAG MATRIX-lijn is beschikbaar in drie verschillende kleuren. Zo heeft u de luxe om de kleur te kiezen die het beste bij uw smaak en interieur past. De mat zwarte Grafiet kleur is een echte blikvanger in uw keuken. De glanzend grijze RVS kleur is tijdloos en zorgt voor een strak lijnenspel. Nieuw is de kleur Black Steel. Deze industriële geborstelde metaal-look is de perfecte combinatie tussen de RVS metaallook en het stijlvolle donker van grafiet.

Bekijk de producten

De MATRIX-ovens hebben een kenmerkend ‘frame’ design. Dit frame zorgt ervoor dat het zijaanzicht super strak is en een fraai geïntegreerde eenheid met het keukenmeubel vormt. De intuïtieve bediening van de oven gaat via de massief metalen draaiknoppen links en rechts van het display en de oplichtende toetsen onder het kleuren TFT scherm.

Bekijk de producten

MATRIX Black Steel | ATAG | atag-nl