Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll

ATAG Live

ATAG zet de toon voor culinaire vernieuwing!

In oktober openen we de deuren van een van onze meest ambitieuze projecten tot nu toe: ATAG Live, gevestigd in het prestigieuze HAUT Amsterdam. Hier, in ons splinternieuwe experience center, laten we de wereld kennismaken met innovatieve kookoplossingen die je tot veel meer in staat stellen dan je ooit had gedacht.

Voor alle chefs van Nederland en België, groot en klein!

ATAG Live is niet slechts een fysieke locatie; het is een platform dat onze merkessentie versterkt en verrijkt. Met een gevarieerd programma, zorgvuldig samengesteld in samenwerking met onze chefs, influencers en foodies, is ons nieuwe experience center dé plek waar alle doelgroepen samenkomen en waar je de culinaire 'Next Level' live kunt beleven.

Bron van inspiratie

Of je nu op zoek bent naar innovatieve kookoplossingen, een leuke activiteit in ons kooktheater, een next level masterclass, een wine tasting, persoonlijk advies, of inspiratie op wilt doen in onze Sabine Marcelis Lounge. Vanaf aankomend najaar is iedereen welkom om Next Level te komen genieten!

Experience Manager ATAG Live

Ben jij er klaar voor om ons
gloednieuwe Experience Center
op de kaart te zetten?

We zijn opzoek naar drie enthousiaste collega's met passie voor koken om
ons team te versterken als Experience Manager!

Solliciteren

ATAG Live Amsterdam | Next Level genieten | atag-nl