Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

 

De keukenapparatuur van ATAG biedt ontzettend veel mogelijkheden en functionaliteiten. Dus we kunnen ons voorstellen dat het wat tijd kost om uw apparaten beter te leren kennen. Claartje kookt nu al een tijdje op de apparatuur van ATAG,  maar ze is samen met chef-kok Tim de keuken in gedoken om nog meer te leren van deze ATAG expert. 

Bakken met chef-kok Tim

Claartje en Tim gaan aan de slag in de gloednieuwe keuken van Claartje, met de 3-in-1 oven. Voor dit gerecht maken ze gebruik van alle 3 de functies: magnetron, oven én stoomoven. Met behulp van de magnetron is het namelijk mogelijk om in korte tijd een gerecht of ingrediënt te garen, zoals pompoen om er vervolgens pompoenpuree mee te maken. De cakejes zelf worden gebakken met behulp van hetelucht én stoom. Door stoom toe te voegen aan het bakproces van rijzende en eierhoudende gerechten zorgt dit er als het ware voor dat het gaat souffleren. En het voorkomt uitdroging van een ingrediënt of gerecht!

Lees hier Claartje’s blog
Herfstcakejes met pompoenpuree & five spice kruiden

Bij herfst denken de meeste mensen aan pompoen en heerlijke specerijen, combineer dit met een cakeje en het resultaat is een heerlijk herfstcakeje. Tip van de chef: door specerijen eerste te myoteren, oftewel verhitten in een klein beetje boter of olie, trekken de specerijen in de vetstof waardoor je korreltjes in je gerecht krijgt. Het volledige recept is te lezen op de blog van Foodness.

Lees hier het volledige recept
Meer weten over de 3-in1 oven?

Bent u een kok die graag experimenteert? Die met één apparaat wil kunnen bakken, stomen en verwarmen? Dan is de 3-in-1 oven van ATAG uw oven. Door de verschillende functies te combineren (bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven), is deze 3-in-1 oven eigenlijk een 5-in-1 oven. Door de vele mogelijkheden en geavanceerde bediening, maakt u elk gerecht dat u voor ogen heeft. Daarbij past hij ook nog eens prachtig in de modernste keukens

Ontdek de 3-in-1 oven

atag-nl