Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Het kookprogramma ‘Masterchef’ bevat een onderdeel genaamd de ‘Mystery Box’. In dit onderdeel ontvangen de kandidaten een geheime doos met ingrediënten die ze pas zien tijdens de opdracht. Tijdens de opdracht moeten ze dus een volwaardig gerecht bereiden met de ingrediënten uit deze mystery box. De kok wordt zo uitgedaagd om zeer creatief te zijn.

 

De Mystery Box Challenge

Voor ATAG zijn onze ambassadeurs Brenda (Brenda Kookt) en Claartje (Foodness) deze uitdaging aangegaan. Eén van de spelregels was natuurlijk het gebruik van de ATAG 3-in-1 oven. Tijdens deze opdracht heeft Brenda gebruik gemaakt van één van de automatische programma’s, ‘Quiche’ welke we ook al bij Claartje voorbij zagen komen. Super handig, want door de vooraf ingestelde functies wordt hetelucht gecombineerd met stoom en tot slot de grill. Benieuwd naar Brenda’s box en creatie?

Lees hier Brenda’s blog

De tegenstander: Claartje (Foodness)

Claartje ging natuurlijk ook aan de slag met een Mystery Box. Een onderdeel wat op haar bucket-list stond. Om een tipje van de sluier op te lichten: het hoofdingrediënt is bloemkool. Wederom bereidt met behulp van één van de automatische programma’s op de ATAG 3-in-1 oven. Met 143 automatische programma’s kunt u zich voorstellen dat dit het bereiden van heel veel gerechten heel eenvoudig maakt en met een beetje creativiteit zijn de programma’s voor verschillende gerechten te gebruiken.

Lees meer

Meer weten over de 3-in-1 oven?

Wilt u graag groots uitpakken, maar vindt u gebruiksgemak ook belangrijk? Dan is de 3-in-1 oven ATAG écht iets voor u. Deze oven heeft een inhoud van maar liefst 50 liter en is daarmee de grootste in zijn soort. En in de multifunctionele oven kunt u, naast smaakvol bakken en gezond stomen, ook nog eens snel iets opwarmen. De 3-in-1 oven van ATAG is extra groot, maar past in iedere keuken.

Ontdek de 3-in-1 oven

atag-nl