Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Celsius°Cooking™ Accessoires

Kook tot op de graad nauwkeurig

Maak jouw ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaat compleet met onze accessoires. Met de slimme bakpan, Chef's pot hapjespan en Probe kook jij jouw gerechten tot op de graad nauwkeurig. Gebruik het stappenplan op onze receptenwebsite en bereid perfecte smaakvolle gerechten. 

Slimme bakpan met temperatuursensor

Bak jouw gerechten tot op de graad nauwkeurig met de ATAG Celsius°Cooking™ Bakpan. Door de slim geplaatste sensor in de 3-ply RVS bodem wordt de exacte temperatuur in de pan bodem gemeten. Koppel de pan via Bluetooth met de ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaat en bak de perfecte biefstuk of pannenkoek.

Bekijk Bakpan

Slimme hapjespan met temperatuursensor

Het fijne van koken op inductie is de directe verbinding tussen de pannen en kookplaat. Snel, effectief en krachtig. Deze Chef’s Pot hapjespan en een CelsiusºCooking™ kookplaat communiceren direct met elkaar via Bluetooth. Door de slim geplaatste sensor in de bodem wordt de exacte temperatuur in de panbodem gemeten. Doordat de pan is gemaakt van hoogwaardig 3-ply RVS en deksel zorgt dit voor een optimale warmte geleiding. Ideaal voor het bereiden van grote porties, frituren, roerbakken of stoven.

Bekijk Chef's Pot

Slimme kernthermometer

Een slimme (kern)thermometer die communiceert met de Celsius°Cooking™ kookplaat waarop je kookt. Of je nu een saus opnieuw wilt opwarmen, een sous-vide gerecht op de perfecte temperatuur wilt laten garen of je steak perfect rosé wilt bakken op 62°C. Uiteraard ook toe te passen om overkoken tegen te gaan, verse raviolli niet kapot te koken of die heerlijke boullion te trekken. Met de handige RVS bevestigingsclip, die past op iedere kookpan, kan je de temperatuur in de pan eenvoudig meten. Of steek de Celsius°Cooking™ Probe direct in het product om de exacte kerntemperatuur te meten. Ideaal voor sauzen, soepen, frituren of sous-vide bereidingen.

Bekijk Probe

Celsius°Cooking™ accessoires | atag-nl