Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Fornuizen | ATAG

fornuizen

Professionaliteit en uitstraling

ATAG fornuizen

Een fornuis geeft uw keuken direct de uitstraling van een restaurantkeuken. En als u even voorbij het robuuste uiterlijk kijkt, zijn ook de prestaties van onze semi-professionele fornuizen fors te noemen. Een droom voor menig kookliefhebber die het liefst kookt en bakt met één apparaat.

  • Multifunctionele oven met 8 functies

    Telescopische geleiding op 1 niveau

    Digitale timer en 2 wokbranders

Adviesprijs € 4.429,-

Vergelijk product

Fornuizen met mogelijkheden

Elke indeling z’n voordelen

Met dubbele oven en Teppan Yaki

Een fornuis van formaat, een multifunctionele én een conventionele oven, maar vooral een Teppan Yaki grillplaat. Een must voor iedere kok die graag Japanse grillgerechten bereidt. Of eigenlijk voor iedereen die biefstuk, kreeft, garnalen en groente echt tot hun recht wil laten komen.

Bekijk het fornuis met Teppan Yaki

Met dubbele oven

Natuurlijk, de multifunctionele oven in dit fornuis kan alle kookklussen moeiteloos aan - de naam zegt het al. Maar koks die graag meerdere technieken combineren willen soms nét iets extra’s. Een compacte conventionele oven met grill geeft meer ruimte en meer mogelijkheden om gelijktijdige hoogstandjes te bereiden.

Bekijk de fornuizen met dubbele ovens

Met enkele oven

Met afzonderlijk in te schakelen óf gecombineerd te gebruiken onder- en bovenwarmte, grill en heteluchtcirculatie is de oven van dit fornuis een echte alleskunner. En bijzonder ruim bemeten bovendien: maar liefst 85 liter inhoud. In combinatie met maar liefst zes branders is er niets dat met dit fornuis niet kan.

Bekijk de fornuizen met enkele oven

Fornuizen | Atag | root | atag-nl