Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Puur design is een lust voor het oog

De presentatie van een gerecht is minstens zo belangrijk als de bereiding. Zien doet extra graag eten. Dat geldt voor de opmaak van een bord, maar net zo goed voor de omgeving. De visuele beleving met betrekking tot eten en drinken is alom aanwezig. Die wetenschap nemen kookliefhebbers zich meer en meer ter harte bij de inrichting van hun keuken. Want puur, stijlvol design vormt in alle opzichten een lust voor het oog.

MAGNA

Groots genieten in de keuken

MAGNA staat voor grootsheid. De MAGNA-lijn, die behalve uit kookplaten ook uit combi-stoomovens, bijbehorende lades en bijzondere afzuigkappen bestaat, blinkt dan ook uit door compromisloos materiaalgebruik, hoogwaardige detaillering en een grandioos lijnenspel. Functionaliteit en design komen prachtig samen in deze state-of-the-artontwerpen. De vele nationale en internationale designprijzen die ATAG voor de MAGNAlijn heeft mogen ontvangen zijn wat dat betreft een mooie bevestiging

Lees meer over MAGNA

Matrix

Simpel en robuust, slim en subtiel

Als het over voelen en gevoel gaat dan biedt de bediening van onze Matrix-ovens een perfect voorbeeld. De intuïtieve bediening van de oven gaat via de massief metalen draaiknoppen links en rechts van het display, en via de oplichtende toetsen op het tft-scherm. Het simpele en robuuste gecombineerd met het slimme en subtiele.

atag-nl