Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Black Steel: uniek, onderscheidend en perfect harmonieus

 

Een materiaal dat naadloos aansluit in uw keuken en toch een aantrekkelijk accent toevoegt. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij. De nuances worden bepaald door de lichtinval en de diepe borsteling die fraaie highlights naar boven brengt. Door de duidelijk gedefinieerde donkere kleur en het aanpassingsvermogen aan de omliggende kleuren en lichtomstandigheden gaat het materiaal mee in haar omgeving.

 

Gebouwd om het licht te vangen

Black Steel is een kleur die is gemaakt om tot leven te komen wanneer het licht vangt. Ontstaan uit een combinatie van elementen; de industriële geborstelde metaal look van de kleur RVS en het stijlvolle donker van de Grafiet. Deze afwerking laat de textuur van geborsteld staal opvallen en zorgt voor warme reflecties van licht en beweging vanuit de ruimte. Het is een mooie onderscheidende kleur, die aandacht trekt maar tegelijkertijd perfect opgaat in de omgeving.

Bekijk de volledige collectie Black Steel

Oog voor detail

ATAG-apparatuur is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Daarom selecteren we zorgvuldig de materialen die we gebruiken voor onze keukenapparatuur. We kiezen voor materialen die premium en duurzaam zijn. We hebben Black Steel gecreëerd met de essentie van ingetogen elegantie: het mag opvallen maar moet ook perfect in harmonie zijn met de omgeving.

Bekijk de volledige collectie Black Steel

Passie, perfectie en precisie – Black Steel ovens

De ovens van ATAG zijn gemaakt van duurzame materialen, makkelijk in bediening en krachtig in gebruik. Dat geeft u alle vrijheid bij de bereiding van gerechten. Het grote glazen raam geeft u geweldig uitzicht op de heerlijke gerechten terwijl ze in de oven staan. Daarnaast zijn de verschillende ovens voorzien van een grote hoeveelheid functies. Zoals pro roosteren, welke is ontworpen om vlees tot in de perfectie te braden. Of de functie sous-vide op de combi-stoomoven, waarmee u vacuümverpakte gerechten op constante temperatuur kunt garen.

Verse koffie, elk moment van de dag – Black Steel koffiemachine

Met een koffiemachine van ATAG geniet u elk moment van de dag, van dat heerlijke verse kopje koffie. Met keuze uit vele soorten koffiefuncties (waaronder espresso en latte macchiato) en melkthemoskan voor heerlijke verse opgeschuimde melk. De koffiemachine kan eenvoudig uw persoonlijke instellingen onthouden, automatisch starten op het gekozen tijdstip en het kopje verwarmen om zo lang mogelijk te kunnen genieten.

Bekijk de Black Steel koffiemachine

De kern van gezonde en smakelijke gerechten – Black Steel koelkasten en wijnkoelers

Een koelkast is meer dan een manier om eten koel en vers te houden. Verse ingrediënten vormen de kern van gezonde en smakelijk gerechten. Daarom verdienen ingrediënten en wijs de respect die ze verdienen. De koelkasten zijn voorzien van vochtigheidsregelingen om het prefecte klimaat te behouden. De wijnkoelers zijn zo ontworpen dat de temperatuur nauwkeurig in te stellen is voor verschillende soorten wijn.

Een aangenaam binnenklimaat – Black Steel afzuigkappen

Tijdens het koken komen een kookgeuren en -dampen vrij. Het is natuurlijk wel zo prettig dat deze goed en zo stil mogelijk worden afgevoerd. Binnen het assortiment Black Steel afzuigkappen heeft u de keuze uit afzuigkappen voor verschillende afzuigsituaties: motorloos of Duo Logic, met motor of recirculatie. Daarnaast kunt u met speciale koolstof- of fijnstoffilters de luchtkwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Het perfecte plaatje – matzwarte inductiekookplaten

In het MAGNA assortiment vindt u een unieke collectie aan matzwarte inductiekookplaten. Dit stijlvolle, moderne maar tegelijkertijd tijdloze uiterlijk sluit perfect aan bij de Black Steel keukenapparatuur. Van inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging tot aan inductiekookplaten met Bridge Induction.

Blacksteel designlijn | atag-nl