Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG Evolve

De Evolve afzuigkap zet een nieuwe standaard op het gebied van prestatie en energiebesparing van afzuigkappen door een nieuwe manier van het scheiden van olie, vet en water uit de kookdampen. De Evolve heeft namelijk geen aparte vetfilters maar een unieke motor-ventilator combinatie, wat resulteert in een ongeëvenaarde 96% efficiëntie in scheiding van olie en water uit de kookdamp door het centrifugaal principe.

De voordelen van ATAG Evolve

  • * Optimale geurreductie en luchtzuivering.
  • * In geval van recirculatie hoeven er geen kanalen naar buiten te worden aangelegd.
  • * Evolve longlife koolstoffilter heeft een levensduur van 5 jaar. Door de Evolvetechniek slibt de filter niet dicht.
  • * Recirculatie: door de lange levensduur van het koolstoffilter lagere kosten.
  • * Door de Evolve techniek zonder conventionele filters blijft de capaciteit en druk altijd hoog.
  • * A++ energielabel: duurzame en energiebesparende oplossing (tot € 100,- per jaar in geval van recirculatie, vergeleken met een standaard afzuigkap met afvoer naar buiten).
  • * 97% geurreductie dankzij Evolve Longlife koolstoffilter.
  • * De recirculatie-optie is ook ideaal voor eilanden in combinatie met CMV: CMV is in het bijzonder bij eiland situaties veel te zwak om adequaat af te zuigen. De toepassing van de Evolve zorgt wel voor een effectieve afzuiging.

 

atag-nl