Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG x Foodies

3 maanden Foodies bij productregistratie

Met de aankoop van je nieuwe ATAG oven ben je een stap dichterbij om de chef in jezelf te ontdekken! ATAG staat voor kwaliteit en kookplezier. Welke techniek je ook kiest. Onze apparaten geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik en zijn ook nog eens échte blikvangers. Registreer jouw nieuwe ATAG oven door het onderstaande formulier in te vullen en ontvang 3 maanden gratis* het Foodies Magazine vol met culinaire inspiratie om te experimenteren met nieuwe smaken, ingrediënten en recepten voor jezelf, je familie én vrienden. Wanneer begin jij met koken? 
*Het abonnement stopt automatisch na 3 maanden.

Over Foodies

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie en uitdaging? Dan is Foodies er voor jou. Foodies magazine is jouw adres voor lekker eten. We geven je verrassende ideeën om met verschillende technieken en ingrediënten aan de slag te gaan. Je krijgt er niet alleen honger van, maar krijgt vooral zin om met ons te gaan koken! Onze recepten zijn afwisselend en veelzijdig, van snelle gerechten voor doordeweeks tot uitdagende weekendprojecten. Je ontdekt nieuwe ingrediënten en we geven je tips waar je ze kunt vinden. Wij koken met duurzame, verse en liefst lokale seizoensproducten. We leggen de bereidingswijze zo helder uit, dat je gerecht niet kan mislukken.

 

ATAG x Foodies | atag-nl