Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG introduceert de Free Area Inductiekookplaat

Deze veelzijdige inductiekookplaat geeft de thuiskok, zoals de naam al doet vermoeden, alle vrijheid tijdens het koken in het gebruik van verschillende grote en kleine pannen tegelijkertijd. Bovendien kan de thuiskok de pannen overal op de inductiekookplaat neerzetten. Ontdek hier alle veelzijdige mogelijkheden van deze nieuwe inductiekookplaat.

 

Bedieningsgemak: een helder TFT touchscreen

De inductiekookplaat heeft een helder 7 inch TFT touchscreen. Het kleurrijke overzichtelijke touchscreen geeft in een overzicht weer welke pannen waar op de inductiekookplaat staan en laat tevens zien wat de ingestelde waarden per pan zijn.

Alle kookruimte: extra grote Free Area inductiekookplaat

De inductiekookplaat is 95 cm breed en heeft een totale kookruimte van meer dan 3100 cm². U bent hierdoor niet gebonden aan vaste kookzones, maar u hebt één grote kookzone. De inductiekookplaat biedt ruimte voor 6 pannen tegelijk. Het intelligente powermanagement systeem zorgt voor optimale verdeling van het beschikbare vermogen en heeft tevens een boost functie, welke ideaal is voor grote pannen.

Intelligente inductie

De inductiekookplaat heeft verschillende spoelen en sensoren en met de stille ventilatoren in de plaat is het flexibel en geruisloos in gebruik. Dankzij de perfecte harmonie tussen de inductiekookplaat en de TFT touchscreen werkt de inductiekookplaat met u mee en zorgt dat u op het TFT touchscreen ziet wat het systeem doet en kan. Zodra u iets doet dat niet kan, bijvoorbeeld de pannen te dicht bij elkaar, dan geeft hij u direct een seintje.

Intelligent en ondersteunend in gebruik: geavanceerde panherkenning

De intelligente inductiekookplaat ‘herkent’ de grootte van de pan en past het vermogen af op de pan. De Auto PotMove functie (pan veplaats functie) zorgt ervoor dat de ingestelde waarden van de pan meegaan met de pan zodra deze op de inductiekookplaat wordt verplaatst.

Perfecte pan controle

Doordat de inductiekookplaat meerdere spoelen heeft, geeft de inductiekookplaat geleidelijk en ook de juiste hoeveelheid energie af aan de pan, exact afgestemd op de grootte van de pan. De boost functie is ook per pan beschikbaar waardoor u alle controle heeft.

ATAG Free Area inductiekookplaat - Alle vrijheid tijdens het koken | atag-nl