Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Het vuur opnieuw uitgevonden

Om tot écht wokken te komen moesten we terug naar de kern. Om uiteindelijk ook weer te eindigen met een kern. Namelijk een kernachtige vlam. Heet en centraal gericht op de onderkant van de wokpan.

De Fusion Volcano Van A tot Z

Vincent Hofstee, senior productmanager ATAG, legt in een uitgebreid interview uit hoe het ontwikkelingsproces verloopt. "We zijn in gesprek gegaan met professionele koks en hebben diverse wokrestaurants bezocht. Daar zie je dus van die enorme branders waar ze met hun voet op het pedaal extra zuurstof bij het vuur pompen. Niet echt iets voor thuis."

Fusion Volcano | ATAG | atag-nl