Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De culisensor of kernthermometer

Voor exacte bereiding van producten is de kernthermometer vooral bekent. Voor de functie regenereren/opwarmen is de kernthermometer ook erg handig. Zo weet je altijd dat het gerecht dat je opwarmt de juiste temperatuur heeft

Hoe gebruik je de kernthermometer?

• Vul het waterreservoir met voldoende water
• Verwarm de oven voor op 100℃ 100% stoom
• Verdeel het gerecht zo dat je veel oppervlakte creëert, dit geld vooral voor compacte producten.
• Steek de kernthermometer midden in het gerecht zodat de pin de kern van het gerecht bereikt.
• Als de oven voorverwarmd is plaats je het gerecht op het middelste niveau in de oven.
• Steek de kernthermometer in de aansluiting aan de rechterkant in de oven.
• Kies vervolgens in het linker icoontje de ovenfunctie “regenereren” en stel daarna de gewenste kerntemperatuur in. De gewenste temperatuur is afhankelijk van het product maar zal meestal boven de 60℃.
• Als je alles juist hebt ingesteld kunt je het programma starten.
• Op het display wordt vervolgens links bovenin de temperatuur van de oven weergegeven met daaronder de ingestelde temperatuur. Rechts bovenin staat de huidige kerntemperatuur met daaronder de door u ingestelde kerntemperatuur. Als deze temperatuur bereikt is zal de oven zichzelf automatisch uitschakelen.

Braden met de culisensor | ATAG | atag-nl