Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Tijdens de Kerst wil je zoveel mogelijk tijd doorbrengen met je dierbaren. Dit smaakvolle kerstrecept van Brenda is ideaal om van te voren te maken. De varkenshaaspakketjes hoeven tijdens Kerst alleen nog maar in de oven. Ideaal toch?
 
 

ATAG 3-in-1 oven

Het hoofdgerecht komt bij Brenda tijdens etentjes vaak uit de oven. Zo ook deze varkenshaaspakketjes van bladerdeeg met parmaham. Naast dat de 3-in-1 oven een magnetron, oven en volwaardige stoomfunctie heeft, beschikt deze oven over nog veel meer functionaliteiten. Bijvoorbeeld de memory-functie. Maak je dit gerecht al eerder, dan sla je de oveninstellingen op dan is het tijdens Kerst alleen nog een kwestie van de oven aanzetten.

Lees hier meer

Het recept

Deze feestelijke pakketjes zijn eenvoudig om te maken. Maar deze pakketjes zijn ook eenvoudig voor te bereiden, zodat ze tijdens Kerst alleen nog even in de oven moeten. Kerst zal dit jaar anders zijn. De groep familie of vrienden aan de keukentafel is een stuk kleiner. Leuke tip van Brenda: bereidt dit gerecht voor en deel het uit aan familie en/of vrienden. Zo eet je samen, maar veilig op afstand.

Lees het recept hier

Meer weten over de 3-in-1 oven?

Wilt u graag groots uitpakken, maar vindt u gebruiksgemak ook belangrijk? Dan is de 3-in-1 oven ATAG écht iets voor u. Deze oven heeft een inhoud van maar liefst 50 liter en is daarmee de grootste in zijn soort. En in de multifunctionele oven kunt u, naast smaakvol bakken en gezond stomen, ook nog eens snel iets opwarmen. De 3-in-1 oven van ATAG is extra groot, maar past in iedere keuken.

Ontdek de 3-in-1 oven

Brenda kookt Kerst | atag-nl