Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Fatima moet er nog even op wachten, maar begin 2021 kan zij eindelijk gaan koken in haar nieuwe keuken die volledig is uitgerust met ATAG-apparatuur. De apparaten set in haar nieuwe keuken is zorgvuldig samengesteld zodat deze volledig aansluit op Fatima haar kookwensen. Op haar website beschrijft Fatima welke apparatuur dit is en waar zij vooral naar uitkijkt. Nieuwsgierig? Lees haar blog hier

 

De MAGNA-lijn

Bij een nieuw huis hoort een nieuwe keuken. Als snel was Fatima eruit, haar droomkeuken moet een mix zijn tussen een lichte strakke keuken met een iets landelijke sfeer die de keuken toch een mooie en gezellige uitstraling geeft. Het strakke design van de keuken trekt zij door in haar nieuwe keukenapparatuur. De ATAG Magna-designlijn past hier perfect bij. Deze designlijn blinkt uit door compromisloos materiaalgebruik, hoogwaardige detaillering en een grandioos lijnenspel. Functionaliteit en design komen prachtig samen in deze state-of-the-art ontwerpen.

Eén oven die alles kan

Twee ovens in een keuken is luxe maar in Fatima haar werk erg noodzakelijk. Eén van die twee ovens is ATAG’S unieke 3 in 1 oven. Eén oven die alles kan. Opwarmen, bakken en stomen. De combinatie van de verschillende ovenfuncties maakt dat Fatima eigenlijk geen 3 maar een 5 in 1 oven in huis haalt. Meerdere functies in één apparaat betekent niet dat er concessies zijn gedaan. Deze oven bestaat uit een volwaardige stoomfunctie. Zo stoomt Fatima voortaan haar groenten, vlees én vis zonder problemen in de 3 in 1 oven.

Ontdek meer over deze oven

Combi-stoomoven

Naast de 3 in 1 oven wordt er ook een combi-stoomoven in Fatima haar keuken geplaatst. Wist je dat de combi-stoomovens van ATAG geen vaste wateraansluiting nodig hebben? Het waterreservoir is eenvoudig te vullen. Naast talloze functies zoals de automatische programma’s en het opslaan van favoriete beschikt deze combi-stoomoven over een Steam Clean schoonmaak systeem. Vieze vlekken worden los gestoomd en zijn na afloop van het programma eenvoudig met een doekje te verwijderen.

Ontdek meer over deze combi-stoomoven

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Een grote verandering voor Fatima is toch wel dat in haar nieuwe keuken een inductiekookplaat komt te liggen. En omdat zij graag tijdens het koken door het raam naar buiten kijkt wordt er een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging geplaatst. Zo ervaart Fatima vrij zicht tijdens het koken. Op deze culinaire kookplaat kan Fatima haar culinaire ei helemaal kwijt. Met de flexibele Bridge Induction zones koppelt zij eenvoudig twee losse kookzones aan elkaar. Zo ontstaat er één grote kookzone die ideaal is voor bijvoorbeeld een ATAG Teppan Yaki bakplaat. Maar deze kookplaat heeft nog veel meer unieke elementen.

Ontdek het hier

Uit de keuken van Fatima | atag-nl