Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Wie kunnen beter vertellen over het gebruik van onze apparatuur dan de ervaringsdeskundige zelf! In samenwerking met een aantal influencers op het gebied van koken en heuse chef-koks, delen zij hun ervaringen over ATAG-apparatuur en het gebruik ervan. Ze delen hun eerlijke mening, ontwikkelen heerlijke recepten en laten graag zien wat welke mogelijkheden onze apparatuur biedt. 

 

Brenda kookt

Op haar blog Brenda kookt! deelt Brenda toegankelijke en makkelijke recepten. Allemaal gemaakt in haar keuken, welke geheel is voorzien van ATAG-apparatuur. Ontdek haar ervaring!

Lees meer

Foodness

Claartje Schröder deelt op haar blog Foodness alles omtrent gezond leven en lekker eten. Haar recepten bereidt ze in haar splinternieuwe keuken, geheel voorzien van ATAG-apparatuur. Ontdek haar ervaring!

Lees meer

Uit de keuken van Fatima

Fatima deelt op haar blog recepten, keukentips en -tricks. Ze neemt haar volgers de komende periode mee op ontdekkingsreis in de wereld van ATAG-apparatuur, voor in haar nieuwe keuken. Uiteindelijk deelt ze natuurlijk ook het eindresultaat en zal ze laten zien wat voor mogelijkheden ATAG-apparatuur allemaal biedt.

Lees meer

ATAG influencers - De Echte Ervaringsdeskundigen | atag.nl | atag-nl