Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Dennis Huwaë,

Binnenkort kunnen we ook mooie content verwachten van onze volgende ambassadeur: Dennis Huwaë, Chef en mede-eigenaar van de restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam. 

 
 

Maak kennis met Dennis

Bij Dennis is de passie voor koken en zijn liefde voor eten ontstaan door zijn familie, hij is opgegroeid in een Molukse familie waar eten centraal staat. Je mag hem dan ’s nachts ook wakker maken voor gestoofd rundvlees met boontjes en witte rijst van zijn moeder. Lekker! Een keuken moet bij Dennis vooral functioneel zijn, daarna komt het design. Een oven mag daarom niet in zijn keuken ontbreken. Benieuwd wat Dennis straks voor recepten op zijn ATAG apparatuur gaat koken? Stay tuned!

atag-nl