Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Om Fatima kennis te laten maken met de apparatuur van ATAG, waaronder koken op inductie en de 3-in-1 oven, is ze samen met collega ATAG ambassadeur Brenda de keuken in gedoken. Brenda’s keuken welteverstaan. Samen bereiden ze een heerlijke Marokkaanse stoofpot terwijl Fatima de voordelen van een inductiekookplaat en de 3-in-1 oven ontdekt.

Kennismaken met ATAG

In 2021 is het eindelijk zo ver, Fatima krijgt dan haar nieuwe keuken. Voorzien met de apparatuur van ATAG en daarmee geheel afgestemd op haar wensen en behoeften. Eén van de grote veranderingen is dat Fatima nu op gas kookt en straks op inductie gaat koken. Omdat de keuken van Brenda geheel is uitgerust met ATAG apparatuur, is dit de uitgelezen kans voor Fatima om ATAG beter te leren kennen. Dit doen ze aan de hand van een heerlijk recept voor een Marokkaanse stoofpot met lamsvlees, kweeperen en abrikozen. En Fatima heeft het gefilmd!

Bekijk de video van Fatima

Het recept

Deze Marokkaanse stoofpot met lamsvlees en heerlijke kruiden wordt gecombineerd met gebakken kweeperen en abrikozen in een zoete saus. De uitvoering op moderne wijze door te koken op een inductiekookplaat en te bakken in de 3-in-1 oven laten zien dat ook authentieke en wereldse gerechten perfect te bereiden zijn met de apparatuur van ATAG. Het hele recept is te lezen op de blog van Brenda Kookt.

Lees hier Brenda's blog

Koken op inductie

De inductiekookplaten van ATAG hebben veel handige functies en programma’s. Zo zitten er bijvoorbeeld vooringestelde programma’s op voor wokken, braden en gillen. Maar ook temperatuur gestuurde programma’s voor het échte sudderen en warmhouden. Perfect dus voor een stoofpot! Bij deze kookplaat heeft ook elke kookzone zijn eigen digitale timer, waarbij bij het verstrijken van de ingestelde kookduur de kookzone automatisch uitschakelt. Handig, wanneer u net deeg aan kneden bent bijvoorbeeld!

Lees hier meer over deze inductiekookplaat

Broodjes uit de 3-in-1 oven

Versgebakken brood kan niet ontbreken bij een Marokkaanse stoofschotel. Met de 3-in-1 oven is het bakken van zelfgemaakte verse broodjes zo eenvoudig dat het, letterlijk en figuurlijk, smaakt naar meer. De rijsfunctie op de oven zorgt voor de perfecte temperatuur om het deeg mooi te laten rijzen. Afbakken kan eenvoudig door het vooraf ingestelde programma te gebruiken in combinatie met het programma voor kleine baksels, waarbij de tempratuur en omstandigheden zijn afgestemd op het product. De toevoeging van stoom in dit proces zorgt voor een heerlijke zachte binnenkant en een knapperige buitenkant.

Lees meer over de 3-in-1 oven

atag-nl