Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Freddy, ook wel bekend als Vjeze Fur, rapper en zanger bij de Jeugd van Tegenwoordig weet wel hoe je een culinair hoogstandje moet maken. Via zijn Instagram deelt hij vermakelijke kookvideo’s en naast zijn Lekker Fred boek is er nu ook de Lekker Fred Merchandise lijn met de enige echte Majomenaise en Avomecajo t-shirts. Maar waar komt die passie voor koken vandaan? 

 

Freddy werd als klein jongetje al op het keukenaanrecht gezet terwijl zijn ouders aan het koken waren. Hij was op jonge leeftijd al een echte fijnproever en ging de rauwe aardappelen of mosselen niet uit de weg, nieuwsgierig wilde hij alles proeven. Logisch ook als je familie zo betrokken is in de keuken, zijn vader maakt de perfecte asperges met hollandaise saus en zijn moeder heeft een legendarische pindasoep. 

 
 

Maak kennis met Vjeze Fur

Als we hem vragen waar we hem voor wakker mogen maken, antwoord hij; "Voor eten natuurlijk! Bijna alles uit de zee ben ik wel gek op. Van zeewier, tot zee-egels, vissen lever, rauwe octopus. Hoe vreemder hoe beter!" Een goed design in de keuken is voor Freddy erg belangrijk. Wanneer alles goed functioneert en fijn is ingedeeld, kun je je goed focussen om je gerecht te bereiden. Hierin mag natuurlijk ook een goed mes en een ruim kookstel niet ontbreken. Oh en een vlammenwerper, om af en toe een lekkere crème brûlée te maken. Wanneer we Freddy vragen met wie hij nog wel eens in de keuken zou willen staan antwoord hij; Haha, ik ga denk ik toch voor Jamie Oliver. Hij heeft uiteindelijk er voor gezorgd dat mensen in het algemeen beter zijn gaan eten, veel mensen zijn gaan koken dankzij hem. Lijkt me super leuk om een van mijn Lekker Fred video's met hem op te nemen.”

atag-nl