Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Freddy, ook wel bekend als Vjeze Fur, rapper en zanger bij de Jeugd van Tegenwoordig weet wel hoe je een culinair hoogstandje moet maken. Via zijn Instagram deelt hij vermakelijke kookvideo’s en naast zijn Lekker Fred boek is er nu ook de Lekker Fred Merchandise lijn met de enige echte Majomenaise en Avomecajo t-shirts. Maar waar komt die passie voor koken vandaan? 

 

Freddy werd als klein jongetje al op het keukenaanrecht gezet terwijl zijn ouders aan het koken waren. Hij was op jonge leeftijd al een echte fijnproever en ging de rauwe aardappelen of mosselen niet uit de weg, nieuwsgierig wilde hij alles proeven. Logisch ook als je familie zo betrokken is in de keuken, zijn vader maakt de perfecte asperges met hollandaise saus en zijn moeder heeft een legendarische pindasoep. 

 
 

Maak kennis met Vjeze Fur

Als we hem vragen waar we hem voor wakker mogen maken, antwoord hij; "Voor eten natuurlijk! Bijna alles uit de zee ben ik wel gek op. Van zeewier, tot zee-egels, vissen lever, rauwe octopus. Hoe vreemder hoe beter!" Een goed design in de keuken is voor Freddy erg belangrijk. Wanneer alles goed functioneert en fijn is ingedeeld, kun je je goed focussen om je gerecht te bereiden. Hierin mag natuurlijk ook een goed mes en een ruim kookstel niet ontbreken. Oh en een vlammenwerper, om af en toe een lekkere crème brûlée te maken. Wanneer we Freddy vragen met wie hij nog wel eens in de keuken zou willen staan antwoord hij; Haha, ik ga denk ik toch voor Jamie Oliver. Hij heeft uiteindelijk er voor gezorgd dat mensen in het algemeen beter zijn gaan eten, veel mensen zijn gaan koken dankzij hem. Lijkt me super leuk om een van mijn Lekker Fred video's met hem op te nemen.”

atag-nl