Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Binnenkijken

Bij Jochem & Karlijn in Oisterwijk

Maak kennis met Jochem Maas, 32 jaar, en zijn partner Karlijn IJpelaar, 27 jaar, die samen met hun vrolijke labradoodle pup Lilo, in het schilderachtige Oisterwijk wonen. Met een gedeelde passie voor interieur, hebben ze hun huis omgetoverd tot een waar paradijsje. Vooral de keuken kreeg bijzondere aandacht, met warme beige tinten en het contrasterende walnoothout als blikvangers.

HET CREËREN VAN EEN DROOMKEUKEN

Voor Jochem en Karlijn begon het avontuur van het inrichten van hun droomhuis vorig jaar, met een volledige renovatie die hen volledige ontwerpvrijheid gaf. De keuken, als het hart van het huis, moest niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij hun stijl en levensstijl.

EEN STIJL DIE TOT DE VERBEELDING SPREEKT

Geïnspireerd door de Japandi-stijl, kozen Jochem en Karlijn voor warme beige tinten gecombineerd met walnoothout, voor een sfeervolle en toch moderne uitstraling. Deze mix van minimalistisch Scandinavisch design en de rustieke eenvoud van de Japanse esthetiek creëerde een serene sfeer in hun keuken.

ONMISBARE APPARATUUR

Voor Jochem en Karlijn was hoogwaardige keukenapparatuur een prioriteit. De inbouw koffiemachine, inductiekookplaat, oven en vaatwasser van ATAG pasten perfect bij hun wensen. Met de inbouw koffiemachine begint elke ochtend met een perfect gezet kopje koffie, terwijl de inductiekookplaat met afzuiging en de innovatieve Celsius°Cooking™ technologie hen talloze culinaire mogelijkheden biedt. De oven en vaatwasser zijn stijlvol en functioneel, wat bijdraagt aan het gemak en de efficiëntie in de keuken.

DE KEUZE VOOR ATAG

ATAG werd aanbevolen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de betrouwbare garantievoorwaarden. Jochem en Karlijn waardeerden vooral de luxe uitstraling en de geavanceerde functies van de ATAG-apparatuur, zoals de stille vaatwasser en de automatisch omhoogkomende afzuiging van de inductie kookplaat. Bovendien sprak het brede scala aan kleuropties, waaronder de stijlvolle black steel, hen aan.

TIPS VOOR DE AANSCHAF VAN KEUKEN
APPARATUUR

Jochem en Karlijn: “Laat je inspireren en adviseren door deskundigen bij ATAG. Kies voor hoogwaardige producten die passen bij jouw stijl en behoeften, en profiteer van uitstekende garantievoorwaarden voor extra gemoedsrust.”

Apparatuur in deze binnenkijker
*ATAG Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging HIDD28471SVI
* ATAG Inbouw koffiemachine CM4612D
* ATAG Combi-magnetron CX46121D
* ATAG Premium Green vaatwasser VA8217LT

Binnenkijken bij @terrahomeinterior| ATAG | atag-nl