Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Ontdek de Bridge functie

MET CELSIUS°COOKING™

Welkom bij een nieuwe culinaire blog! Vandaag ontdekken we de unieke mogelijkheden van de  'Bridge-functie' - een functie die een revolutie teweegbrengt in de keuken. We zullen duiken in de voordelen van de functie en hoe je thuis de AutoBridge-functie van je ATAG Celsius°Cooking™ kookplaat activeert. Tot slot delen we graag een heerlijk Aziatisch recept voor de Teppanyaki-plaat, een gerecht dat perfect gebruikmaakt van deze veelzijdige functie.

Wat is de'Bridge-functie' bij kookplaten?

De 'Bridge-functie' is een geavanceerde technologie die te vinden is op de ATAG Celsius°Cooking™ kookplaten. Het stelt kookliefhebbers in staat om twee kookzones aan elkaar te koppelen, waardoor één grote kookzone ontstaat.

Dankzij de AutoBridge detectie-functie van de ATAG Celsius°Cooking™ kookplaten, zullen twee zones automatisch gekoppeld worden, zodra er een grote pan of (Teppanyaki) grillplaat wordt geplaats. Dit zorgt ervoor dat de bridgezone  gelijk bediend kan worden, zonder het eerst handmatig in te stellen.

Hoe kun je de 'Bridge-functie' gebruiken?

Met de 'Bridge-functie' kun je je kookervaring naar een hoger niveau tillen. Hieronder staan enkele voorbeelden:

Groot kookoppervlak
Door twee Bridge Induction kookzones samen te voegen, ontstaat er één groot kookoppervlak, perfect voor het bereiden van grotere gerechten, zoals een grote visfilet of een uitgebreide stir-fry. Ideaal bij het bereiden van maaltijden tijdens feestjes en familiebijeenkomsten.

Gelijkmatige warmteverdeling
Het samenbrengen van twee kookzones zorgt voor een gelijkmatige verdeling van warmte over het hele kookoppervlak, wat essentieel is voor gerechten die een constante temperatuur vereisen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het braden van vlees of het smelten van chocolade. 

Ideaal voor grill- en bakplaten
Grill- en bakplaten, zoals de ATAG HPG100 Teppanyaki-bakplaat, passen perfect op het uitgebreide kookoppervlak dat wordt gecreëerd door de 'Bridge-functie'. Dit maakt het mogelijk om gerechten te bereiden die anders lastig te maken zijn op een standaard kookplaat.

 

Hoe activeer je de Automatische Bridge functie?

Op onze support omgeving lees je stap voor stap hoe je de automatische bridge functie op jouw Celsius°Cooking™ kookplaat activeert.

Ga naar support

Ontdek de bridge functie | ATAG Celsius°Cooking™ | atag-nl