Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

In een video leggen we u de fijne kneepjes van het koken uit, uiteraard op ATAG apparatuur. Onder leiding van chef-kok Tim leert u heerlijke recepten bereiden en de slimme functies van ATAG apparatuur kennen. Binnen het koken bestaan ontzettend veel verschillende kooktechnieken, waarmee u eindeloos kunt variëren in uw bereidingen. We leggen u dus graag uit hoe u deze zelf kunt toepassen. Kortom, inspirerende en leerzame video’s, waar u direct zelf mee aan de slag kunt!

 

Wat is ATAG’s online kookinspiratie?

ATAG chef-kok Tim geeft in een video meer uitleg over het gebruik van ATAG apparatuur. Wekelijks zal hij aan de hand van een recept, toelichting geven over het gebruik van bepaalde functies op de oven of welke mogelijkheden er allemaal zijn wanneer u op een inductiekookplaat kookt.

Daarnaast geeft hij in korte video’s handige tips & tricks, zoals het instellen van bijvoorbeeld de 3-in-1 oven om de functie meerfase koken te gebruiken.

Bekijk ons Youtube-kanaal

Wanneer is ATAG’s online kookinspiratie?

Elke woensdag om 16.30 uur komt er een nieuwe video online op het Youtube-kanaal van ATAG. Naast de wekelijkse video kunt u ook korte video’s met tips & tricks verwachten.

Door u te abonneren op ons Youtube-kanaal blijft u op de hoogte wanneer er een nieuwe video is geplaatst. Abonneren is geheel gratis. Klik vervolgens op de meldingsbel wanneer u een melding wilt ontvangen wanneer er een nieuwe video is geplaatst.

Aanmelden

Meld u aan voor de nieuwbrief van ATAG’s online kookinspiratie. Op deze manier houden wij u op de hoogte van al het nieuws rondom onze kookinspiratie.

Naar het aanmeldformulier

ATAG Online Kookinspiratie | atag.nl | atag-nl