Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

In een live video leggen we u de fijne kneepjes van het koken uit, uiteraard op ATAG apparatuur. Onder leiding van chef-kok Tim leert u heerlijke recepten bereiden, en heeft u de mogelijkheid om uw culinaire vragen te stellen.

Wat is ATAG’s online kookinspiratie?

Onder leiding van chef-kok Tim, geven we in 30 tot 45 minuten meer uitleg over ATAG-apparatuur en vooral het gebruik ervan. Aan de hand van een recept, dat de vrijdag voorafgaand aan de workshop op atag.nl te vinden is, krijgt u toelichting over het gebruik van bepaalde functies op de oven of welke mogelijkheden er allemaal zijn wanneer u op een inductiekookplaat kookt. Binnen het koken bestaan ontzettend veel verschillende kooktechnieken, waarmee u eindeloos kunt variëren in uw bereidingen. We leggen u dus graag uit hoe u deze zelf kunt toepassen. Kortom, een inspirerende en leerzame workshop, waar u vervolgens zelf mee aan de slag kunt!

Wanneer is ATAG’s online kookinspiratie?

Elke woensdag om 16.30 uur is er een nieuwe sessie van ATAG’s online kookinspiratie. Via onderstaande link kunt elke week de sessie live bijwonen.

De volgende ATAG’s online kookinspiratie is te zien op woensdag 15 juli om 16.30 uur. Door mosselen te stomen in plaats van te koken behouden ze hun structuur, ziltige smaak en blijven ze heerlijk sappig. Kijk mee om de volledige bereiding te zien

Live sessie

Aanmelden

Via bovenstaande link kunt u op deelnemen aan de sessie. Daarnaast is het ook mogelijk om vooraf aan te melden. Dan bent u als eerste op de hoogte van nieuwe online workshops, noviteiten en ontvangt u een reminder voor de workshop waarvoor u zich heeft ingeschreven.

Naar het aanmeldformulier

We love to cook online

Ook op YouTube is de passie voor koken te ervaren. Denk aan uitleg van onze van ATAG-apparatuur, verschillende kooktechnieken en heerlijke recepten.

Bekijk ons YouTube-kanaal

Online Kookinspiratie | atag-nl