Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Binnenkijken

bij @opnummer40

Stap binnen in de keuken van Zoë en haar partner Alexander. In januari 2022 hebben ze hun eerste huis gekocht, een jaren 60-woning. Het huis schreeuwde om een grondige renovatie, inclusief een splinternieuwe keuken. Met jeugdige energie zijn Zoë en Alexander aan de slag gegaan met de verbouwing. Ze hebben zelfs een Instagram-account onder de naam @opnummer40 aangemaakt om hun renovatieavontuur met de wereld te delen. Er was namelijk veel werk te verzetten, maar ze waren vastberaden om er iets prachtigs van te maken!

Esthetische perfectie

Na het volledig strippen van het huis, werd het ook tijd voor een nieuwe keuken. Zoë en Alexander hebben gekozen voor een keukenstijl die strak en chic is, maar toch een kleurrijke twist heeft. In plaats van een standaard kozen zij voor uniek. De keuze is uiteindelijk gemaakt voor keukenfronten in mat donkerblauw. Dit wordt nog gecombineerd met een roze tegel die als achterwand dient. Een gedurfde uitstraling, wat echt een eyecatcher in hun woning is.

De apparatuur

Naast het oog voor esthetiek wilden Zoë en Alexander er zeker van zijn dat de keuken was uitgerust met de juiste apparatuur. Voor hen was het van groot belang om symmetrie te hebben in de kastenwand met apparatuur. Zo wilden ze graag een grote vriezer en koelkast van dezelfde lengte met daartussen combi magnetron en stoomoven met dezelfde nismaat. Een gemis aan een magnetron in hun vorige woning leidde tot hun besluit om nu voor een combimagnetron te kiezen. Ook een goede vaatwasser was een absolute must, gezien hun afkeer van handafwas.

Het keukenavontuur

Voor de keuze van de keukenapparatuur vertrouwden Zoë en Alexander op het advies van de keukenverkoper. Bij het maken van hun keuze is rekening gehouden met zowel technische vereisten als het uiterlijk van de apparatuur. Tijdens het bestelproces bevonden ze zich in de corona periode, waarin er veel tekorten waren. De verkoper raadde ATAG-apparatuur aan vanwege zijn goede ervaringen. Ze bezochten de ATAG Showroom in Duiven om de apparatuur persoonlijk te bekijken en maakten op basis daarvan weloverwogen keuzes. Daarin speelde ook de levertijd een belangrijke factor.

De juiste keukenapparatuur kiezen

Voor mensen die nog een keuken of keukenapparatuur moeten aanschaffen heeft Zoë nog advies. Zij geeft aan dat je niet alleen je keuze moet baseren op foto’s of catalogi maar écht naar een showroom moet gaan. Door de apparaten 'in het echt' te bekijken en uit te proberen, kun je een beter gevoel krijgen voor de functionaliteit en het gebruiksgemak ervan.

ATAG Experience Center

Binnenkijken bij @opnummer40 | ATAG | atag-nl