Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll

Antwerpen Proeft

Editie 15: 18 - 21 mei 2023

Antwerpen Proeft

Antwerpen Proeft is reeds aan zijn 15de editie toe en vindt sinds 2013 plaats aan de Antwerpse Waagnatie. Bij zowel indoor als outdoor overdekte standjes bieden gerenommeerde restaurants, sterrenchefs, jong keukentalent en tv-koks op het festival hun signatuurgerechten in degustatievorm aan. Antwerpen Proeft is meer dan gewoon een middag of avondje uit voor wie van lekker eten en drinken houdt. Het is een unieke culinaire ontdekkingsreis, dicht bij huis, en een feest voor alle zintuigen.

ATAG Live stage

Op de “ATAG Live Stage” kan je de allernieuwste ATAG innovaties ontdekken tijdens verschillende culinaire demonstraties met o.a. onze chefs als ambassadeur én sterrenchef Gilles Melchior. Je leert én proeft de revolutie waar Celsius°Cooking™ oftwel ‘koken tot op de graad nauwkeurig’ voor staat, je ervaart de haast onuitputtelijke mogelijkheden van de 3-in-1 oven en dankzij de schitterende wijnklimaatkast met drie zones ondervind je zelf het belang van de juiste schenktemperatuur van jouw favoriete wijn.

ATAG live stage - programma

Donderdag 18 mei
14.00 - 16.00
Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ én sterrenchef Gilles Melchior
18.00
Lekker vegetarisch met ATAG Celsius°Cooking™

Vrijdag 19 mei
18.00
Lekker vegetarisch met ATAG Celsius°Cooking™
20.00
Sous-vide koken met ATAG Celsius°Cooking™

zaterdag 20 mei
18.00
Lekker vegetarisch met ATAG Celsius°Cooking™
20.00
Sous-vide koken met ATAG Celsius°Cooking™
20.00
ATAG wijnklimaatkasten: de invloed van temperatuur op wijn. Met Stefaan Van den Abeele

zondag 21 mei
13.00 – 14.00 – 16.00 – 18.00
Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ én sterrenchef Gilles Melchior

Volledig programma

Winactie

Kom langs op de ATAG Live Stage op Antwerpen Proeft en geniet van talrijke kookdemo’s, met o.a. ATAG-ambassadeur en sterrenchef Gilles Melchior. Win een etentje voor 2 in sterrenrestaurant Melchior! Bekijk de post op de Facebookpagina van Antwerpen Proeft en ontdek hoe jij een etentje voor 2 personen in het sterrenrestaurant Melchior kan winnen.

ATAG

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken met hoogkwalitatieve inbouwtoestellen? Of heb je renovatieplannen? ATAG helpt je om je droom te realiseren! Richt je tot één van onze erkende ATAG verdelers voor meer informatie en vraag naar de actuele promoties. Zoek een ATAG winkel bij jou in de buurt of bezoek het ATAG Experience Center in Denderhoutem of schrijf je in voor een "Ontdek ATAG" sessie of Masterclass..

Onze partners | Antwerpen Proeft | ATAG | atag-nl