Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Kaapwijnfestival

Geniet van het beste wijnfestival van België

Kaapwijnfestival 2023

Zondag 27 augustus 2023  zullen meer dan 1000 wijnliefhebbers verzamelen in het exclusieve domein “Hof van Volmersele” te Kampenhout bij Brussel. Met trots melden we dat ATAG op deze zesde editie ook aanwezig zal zijn als partner van Kaapwijnfestival, natuurlijk met de schitterende ATAG wijnklimaatkasten in de hoofdrol.

Een oase van rust

Hof van Volmersele, luxury B&B is gelegen in de witloofstreek van Kampenhout. Een prachtige groene streek waar u kan genieten van rust en natuur. De hoeve ligt op een domein van 2 hectare met privé-tuin en –weide met schapen, zwanen en eenden. In de lente kan je er genieten van de mooie bloesems in de appelboomgaard.

Kaapwijnimport de leeuw

Als pionier in het importeren van Zuid-Afrikaanse wijnen is het elk jaar de prioriteit van Kaapwijnimport De Leeuw om hun assortiment uit te breiden met enkele topdomeinen.

ATAG Wijnklimaatkast

Een passende wijn kan een bijzonder gerecht spectaculair maken. Een ATAG wijnklimaatkast bewaart je beste flessen tot het perfecte moment, bij de ideale temperatuur en luchtvochtigheid. Een feest voor wijnfanaten!

Bezoek het ATAG Experience Center in Denderhoutem of schrijf je in voor een "Ontdek ATAG" sessie of Masterclass.

Ontdek onze wijnklimaatkasten

Kaapwijn festival | ATAG | atag-nl