Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Schoonmaaktips

voor gietijzeren pannendragers
Het gasfornuis schoonmaken is een klusje dat veel mensen liever vergeten. Maar stelt u dit te lang uit, dan kan het flink vies worden met aangekoekte voedselresten, welke moeilijk te verwijderen zijn. De MAGNA pannendragers zijn vrij strak qua vormgeving waardoor ze minder hoekjes en andere lastige plekken hebben om schoon te maken. Hierdoor zijn ze eenvoudig te verwijderen om schoon te maken.

Losweken van voedsel- en vetresten
Heeft u voldoende tijd, dan kunt u de pannendragers een nachtje in een bak met water en schoonmaaksoda laten weken. Maar bent u, net als ik, wat ongeduldiger dan kunt u de pannendragers ook in de gootsteen in (kokend) warm water ca. 30 minuten laten weken. Vervolgens verwijdert u eenvoudig met Dasty of een andere ontvetter en een schuursponsje het aangekoekte vet van de pannendragers. Tip: Neem ook gelijk de metalen draaiknoppen mee door deze even te laten weken.

Vergeet de gaskookplaat niet
Voor het schoonmaken van de zwarte gaskookplaat kunt u het beste een vochtige microvezeldoek gebruiken. Een schuursponsje kan namelijk krassen veroorzaken. Maak de plaat vervolgens droog met een theedoek.

Let op: Wij raden af om gietijzeren pannendragers in de vaatwasser schoon te maken. Ze worden hierdoor dof en in het ergste geval kunnen ze gaan roesten.

 

ATAG pandragers schoonmaken

Tips en Tricks: pannendragers schoonmaken | ATAG.nl | atag-nl