Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Binnenkijken

bij @wonenmetmariel

Treed binnen in de keuken van Mariël, haar partner Ruud en haar drie katten in Hengelo.  De afgelopen paar jaar is Mariël in een straal van 500 meter al twee keer(!) verhuisd. Eerst woonden ze in een flatgebouw tegenover het project waar ze een tijd later hun eerste woning (fase 1) hebben gekocht. Daarna zijn ze verder verhuisd binnen het project naar een andere woning (fase 3).

Eind 2022 hebben Mariël en Ruud de sleutel mogen ontvangen van hun nieuwe huis en kon het avontuur beginnen. Mariël is een Instagram-pagina begonnen om alles in en rondom het huis bij te houden. En in de tussentijd heeft Mariël al veel volgers weten te verzamelen. Wij begrijpen wel waarom!

Het creëren van een unieke keuken

In september 2022 ontvingen Mariël en Ruud de sleutels van hun droomhuis in Hengelo. Het was een casco nieuwbouwproject, wat betekende dat ze al ruim een jaar van tevoren hun ideale keuken moesten kiezen en de tekeningen daarvoor insturen. Voor deze uitdagende taak wendden ze zich tot Grando. Een keukenspecialist die zich praktisch om de hoek van hun nieuwe huis bevindt.

Ruud, die de chef-kok is in het huishouden, had een duidelijke visie voor de keuken. Maar Mariël, als medebeslisser, liet haar inbreng ook zeker gelden. Tijdens het ontwerpproces namen ze de innovatieve beslissing om de keuken en de woonkamer van plaats te laten wisselen, waardoor ze een ruime leefkeuken konden creëren die echt het hart van hun huis zou worden. De kers op de taart is een lange bar tafel van 3 meter naast het kookeiland. Deze tafel zorgt niet alleen voor extra zit- en eetruimte, maar geeft ook een mooi evenwicht aan de ruimte, en vormt zo een perfecte harmonie met het kookeiland. De keuken is uitgerust met de volgende keukenapparatuur van ATAG: vaatwasser, combi-stoomoven, koelkast.

Mix van Scandinavische stijl en Japanse esthetiek

In hun vorige woning hadden ze ervaring opgedaan met een mat zwarte keuken - een look die ze niet wilden herhalen. Ondanks het strakke, moderne uiterlijk waren ze niet tevreden met hoe elk vlekje en kruimeltje zichtbaar was op het oppervlak. Met dit in gedachten kozen ze voor een andere richting voor hun nieuwe keuken. Ze besloten om te gaan voor een walnootkleurige keuken, gecombineerd met een aanrechtblad met betonlook. De keukenapparatuur hielden ze overwegend in het zwart, waardoor er een contrast ontstond dat zowel elegant als stijlvol is.

Wat betreft de stijl, neigt hun keukenontwerp naar de Japandi stijl. Dit is een designfilosofie die de minimalistische functionaliteit van de Scandinavische stijl combineert met de rustige eenvoud van de Japanse esthetiek. Het is een stijl die moderniteit en warmte vermengt, iets wat Mariël en Ruud belangrijk vonden.

De essentiële keukenapparatuur

Ruud heeft urenlang naar typenummers en functionaliteiten gezocht om de perfecte apparatuur voor hun keuken te selecteren. Een stoomoven en een kookplaat met ingebouwde afzuiging waren absolute must-haves. Waarom een stoomoven? In het vorige huis beviel deze heel goed, dus er moest weer een stoomoven komen maar dan wel in het zwart.

Ook was er behoefte aan een extra grote vriezer en koelkast, een flinke upgrade ten opzichte van hun vorige keuken. Daarnaast waren er nog een paar luxe items op hun wensenlijstje. Een heetwaterkraan, een wijnkoeler, en uiteraard een vaatwasser behoorden tot de essentiële apparatuur voor hun ideale keuken.

De keuze voor ATAG keukenapparatuur

Uit hun eerdere ervaringen met hun vorige keuken wisten ze dat ATAG een merk is dat uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Na drie jaar gebruik van ATAG-producten in hun oude keuken, waren ze zeer tevreden en kozen ze ook in hun nieuwe huis zoveel mogelijk voor ATAG. Het selectieproces was niet overhaast. Ze namen een paar maanden de tijd tussen het kiezen en bestellen van de apparatuur. Toen ze uiteindelijk gingen bestellen, hebben ze elk apparaat nog eens doorgenomen en indien mogelijk geüpgraded naar een nieuwer model.

Apparatuur in deze binnenkijker
* ATAG Vaatwasser XL VA2113RT
* ATAG Combi Stoomoven CS66121D
* ATAG Koelkast Durafresh KD85140AF

Binnenkijken bij @wonenmetmariel | ATAG | atag-nl