Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Header Lukas.jpg

De keuken van de pleasure seeker Lukas

Het drukke sociale leven van Lukas neemt nogal een hap uit de tijd die hij in de keuken kan doorbrengen. Gelukkig heeft hij een levendige culinaire fantasie. Dat helpt hem om gerechten te bereiden die snel tot stand komen én gezond zijn.

Lukas kookt op apparatuur uit de Matrix Black Steel-lijn. Black Steel is een levendig materiaal dat in de keuken perfect tot haar recht komt door haar mooie eigenschappen. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij. Een nuance bepaald door lichtinval.

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De naam zegt het al. Deze inductiekookplaat heeft een geïntegreerde afzuiging. Creëer een open keuken zoals deze is bedoeld en ervaar onbeperkt vrij zicht tijdens het koken. Met twee flexibele Bridge Zones combineert u eenvoudig twee kookzones tot één groot kookoppervlak. Zo heeft u genoeg ruimte om zich culinair uit te leven. Ook met grotere pannen en speciaal geschikt voor de Teppan Yaki en grillplaat!

Ontdek meer over deze kookplaat

Wijnkoeler, koelvriescombinatie

Voeg een bijzonder element toe aan uw keuken met onze nieuwe Black Steel wijnkoeler. Gebruik hem vrijstaand of ingebouwd in een combinatie met de andere Black Steel koelkasten en vriezers door middel van een speciale verbindingskit. De Zerozone maakt het mogelijk om van het vriesgedeelte een extra ruime voor gekoeld eten en drinken te maken.

Ontdek meer over onze Black Steel koelkasten

Oven met geïntegreerde magnetron

Een zeer praktisch toestel is de oven met geïntegreerde magnetron. Deze oven bevat alle gangbare ovenfuncties waarmee u echt goed kunt bakken. Toegevoegd daaraan is een geïntegreerde magnetron met maar liefst 1000 W vermogen.

Ontdek meer over ovens met geïntegreerde magnetron

De keuken van de pleasure seeker Lukas | ATAG | atag-nl