Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De keuken van social cook Saar

 Deze moeder heeft een druk leven. Doordeweeks moet er makkelijk, snel maar bovenal gezond gekookt worden. Het weekend is het perfecte moment om eens goed uit te pakken. Ze experimenteert dan met verschillende gerechten en laat haar gezin, vrienden en familie hier van meegenieten.

Saar kookt op apparatuur uit onze Matrix RVS-lijn. Alle apparaten die ze nodig heeft zitten in haar keuken. Deze zijn functioneel, makkelijk te bedienen en haar inductiekookplaat biedt voldoende ruimte voor verschillende pannen tegelijk.

Inductiekookplaat met Bridge Induction Zone

Zone Inductiekoken is de snelste manier van koken. ATAG inductie onderscheidt zich van de standaard inductietechniek met slimmere intuïtieve bediening, meer ruimte voor de pannen en een hogere prestatie. Voordelen van inductie zijn het makkelijk schoonmaken van de kookplaat en de veiligheid.

Ontdek meer over onze inductiekookplaten

Combi-stoomoven

Stomen is bijzonder geliefd bij topchefs en hobbykoks. Met de ATAG combi-stoomoven haalt u de perfecte stoomoven in huis. Stomen op lage druk maakt het mogelijk meerdere ingrediënten tegelijk te stomen zonder smaakoverdracht en zonder het risico dat iets overgaar wordt.

Ontdek meer over combi-stoomovens

Oven met geïntegreerde magnetron

Een zeer praktisch toestel is de oven met geïntegreerde magnetron. Deze oven bevat alle gangbare ovenfuncties waarmee u echt goed kunt bakken. Toegevoegd daaraan is een geïntegreerde magnetron met maar liefst 1000 W vermogen.

Ontdek meer over ovens met geïntegreerde magnetron

Vaatwasser

Door de grote binnenruimte, fameuze binnenkort en andere praktische oplossingen reinigt de XL vaatwasser van ATAG tot wel 18 couverts. Heerlijk, zo’n apparaat die dat vervelende klusje opknapt. Couverts is de capaciteit van de vaatwasser. Het servies waar een persoon van eet en drinkt, staat gelijk aan een couverts. De gemiddelde vaatwasser reinigt 12 couverts. Een ATAG vaatwasser reinigt met gemak 13 tot 18 couverts. Ideaal voor grote gezinnen!

Ontdek meer over ATAG vaatwassers

De keuken van de social cook Saar | atag-nl