Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De beste kookclub van Nederland

#WINTEROOGST

Ben jij een (hobby) kok die zin heeft in een middag vol eten, uitdaging én plezier? Doe dan mee met de wedstrijd: de beste kookclub van Nederland! Iedere hobbykok kan samen met zijn of haar kookclub meedoen. Je hoeft geen masterchef te zijn! ATAG is trotste partner van deze kookwedstrijd. Lees hier meer over deze competitie.

Verassingsopdracht

De kookwedstrijd bestaat uit 3 rondes. De tweede ronde is een verassingsopdracht! Kook een hoofdgerecht met winterse ingrediënten. Welke ingrediënten? Dat wordt pas op de dag zelf bekendgemaakt. Niemand minder dan ATAG-ambassadeur Niven Kunz is jullie hulplijn tijdens deze ronde. Hij is als sterrenchef dé groente specialist die je kunt inschakelen.

Aanmelden Kookwedstrijd

Is deze verkiezing jouw kookclub op het lijf geschreven? Aanmelden kan dan t/m 26 februari bij Foodies via onderstaande link. De wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 10 maart bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek in Utrecht.

Meld je hier aan

Jurylid Tim Delissen

Tim ziet koken echt als een ambacht waar hij zijn creativiteit in kwijt kan. Het is zijn passie; hij kookt vanuit zijn hart en ziel en vindt het prachtig om van een basisingrediënt een mooi gerecht te maken. Hij vindt kennis en controle over garingstechnieken en temperaturen essentieel voor een chef. Dat is dan ook waar hij op 11 juni extra op zal letten. Meer weten over Tim en zijn kooktechnieken? Klik op onderstaande button.

Ontvang gratis kookboek

De beste kookclub van Nederland | ATAG we love to cook | atag-nl