Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De beste kookclub van Nederland

#ZOMEROOGST

Steeds meer mensen krijgen aandacht voor het milieu en koken weer als vanouds zoveel mogelijk met de seizoenen mee. Daarnaast is vegetarisch koken natuurlijk niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. ATAG is trotse partner van deze kookwedstrijd. Lees hier meer over deze geweldige competitie.

Technische opdracht

Tijdens de wedstrijd wordt er een drie-gangen menu gekookt. Het dessert gaat volgens het principe van een ‘technische opdracht’. Dit onderdeel wordt door ATAG chef Tim begeleid. Onze stoomoven staat tijdens deze bereiding centraal. Meer informatie over deze kooktechniek ontvangen van onze Chef? Laat onderaan deze pagina jouw e-mailadres achter.

Aanmelden Kookwedstrijd

Is deze verkiezing jouw kookclub op het lijf geschreven? Aanmelden kan dan t/m 28 mei bij Foodies via onderstaande link. De wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 11 juni in de The Farm Kitchen’s Kookfabriek in Utrecht.

Meld je hier aan
Jurylid Tim Delissen

Tim ziet koken echt als een ambacht waar hij zijn creativiteit in kwijt kan. Het is zijn passie; hij kookt vanuit zijn hart en ziel en vindt het prachtig om van een basisingrediënt een mooi gerecht te maken. Hij vindt kennis en controle over garingstechnieken en temperaturen essentieel voor een chef. Dat is dan ook waar hij op 11 juni extra op zal letten. Meer weten over Tim en zijn kooktechnieken? Klik op onderstaande button.

Ontvang gratis kookboek

De beste kookclub van Nederland | ATAG we love to cook | atag-nl