Steeds meer mensen krijgen aandacht voor het milieu en koken weer als vanouds zoveel mogelijk met de seizoenen mee. Daarnaast is vegetarisch koken natuurlijk niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. ATAG is trotse partner van deze kookwedstrijd. Lees hier meer over deze geweldige competitie.
Tijdens de wedstrijd wordt er een drie-gangen menu gekookt. Het dessert gaat volgens het principe van een ‘technische opdracht’. Dit onderdeel wordt door ATAG chef Tim begeleid. Onze stoomoven staat tijdens deze bereiding centraal. Meer informatie over deze kooktechniek ontvangen van onze Chef? Laat onderaan deze pagina jouw e-mailadres achter.
Is deze verkiezing jouw kookclub op het lijf geschreven? Aanmelden kan dan t/m 28 mei bij Foodies via onderstaande link. De wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 11 juni in de The Farm Kitchen’s Kookfabriek in Utrecht.
Meld je hier aanTim ziet koken echt als een ambacht waar hij zijn creativiteit in kwijt kan. Het is zijn passie; hij kookt vanuit zijn hart en ziel en vindt het prachtig om van een basisingrediënt een mooi gerecht te maken. Hij vindt kennis en controle over garingstechnieken en temperaturen essentieel voor een chef. Dat is dan ook waar hij op 11 juni extra op zal letten. Meer weten over Tim en zijn kooktechnieken? Klik op onderstaande button.
Ontvang gratis kookboek