Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Bisque van schaaldieren met zure room

Een heerlijk warm kommetje soep doet wonderen, dat beseft sterrenchef Gilles Melchior als geen ander. Met deze culinaire bisque, een schaaldieren soepje dus, serveert hij jullie een echte smaaksensatie. Hoe kan het ook anders met ingrediënten als kreeft, langoustines en grijze garnaaltjes. Natuurlijk mogen we de pittige, zelfs wat spicey groentenmix niet vergeten om de soep verder op smaak te brengen. In het bijzonder gebruikt chef Melchior piquillo, deze ingelegde peper wordt ook wel eens de ster onder de pepers genoemd.  Als er één soep is die je naar de zevende hemel kan brengen, dan is het zeker deze wel. Bekijk het filmpje, volg onderstaand recept en kook als een échte chef. 

 

Nage van schaaldieren – Courgette – Zure room – Piquillo

Ingrediënten
Opgelegde pepers, langoustines, verschillende groenten, kreeft, grijze garnaaltjes

Bisque schaaldieren
-Bak de kreeften koppen en langoustine scharen in de voorverwarmde combi-stoomoven gedurende 30 minuten op een temperatuur van 200°.
-Stoof ui, look, prei, selder, venkel en rode paprika tomaten lichtjes aan.
-Voeg de tomaten puree en tomaten pulp toe.
-Voeg de gebakken kreeftenkoppen en langoustine scharen toe.
-Flambeer met coqnac en zet onder met water.
-Voeg cayenne poeder, tak rozemarijn en thym toe.
-Laat 30 minuten zachtjes koken.
-Passeer door een fijne zeef.


Courgette/piquillo
-Snij de courgette en de piquillo in kleine blokjes.
-Meng met zure room.
-Kruid af met fijn gesneden sjalot en bieslook.
Afwerking
-Voeg handgepelde grijze garnalen en rauwe langoustine toe.
Eet smakelijk!
 

bisque-schaaldieren-zure-room | atag-nl