Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Fideuà met gegrilde langoustines

Fi- di - wat? Deze keer brengt Chef Melchior een heerlijk Catalaans receptje mee, die u terug laat denken aan de Spaanse zon. Fideuà is een lekker visstoofpotje, ook wel een variant op de meer gekende paella. Deze keer niet met rijst, maar met korte pasta sliertjes. Dit in combinatie met de zachte smaak van zeeduivel en gegrilde langoustines zorgen ervoor dat u zich in no-time aan de Spaanse kust waant. Bekijk het filmpje, volg onderstaand recept en kook als een échte chef.

 

Fideua - Courgette – Langoustine – saffraan

Fideua  ( Typisch Spaans gerecht uit Valencia )
Pastasoort ter vervanging van rijst
• 35 gr zwarte fideua, 35gr natuur fideua en 35gr schaaldieren Fideua  
Doe een scheutje olijfolie in een pan en stoof de 3 soorten Fideua aan met een teentje look,  versnipperde sjalot, saffraan, courgette en paprika blokjes.
• Blus met witte wijn en laat inkoken
• Zet het geheel nadien onder met kippenfond en laat op een zacht vuurtje verder garen, regelmatig omroeren
• Afkruiden met peper, zout en citroensap

Langoustine
• Langoustines in twee snijden
• Afkruiden met lookolie, peper, zout , rozemarijn
• Voorverwarm de oven op stand hete lucht + grill  op 200°
• Kort bakken in de oven gedurende 3 à 4 minuten
• Doe de gegaarde Fideua in een diep bord, leg er de gegrilde langoustines op en werk af met verse basilicum takjes

 
 

melchior-lente-zomer/fideau-gegrilde-langoustines | atag-nl