Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Flatbread met gegrilde groenten & burrata

De culinaire wereld van het Midden-Oosten is ondertussen helemaal ingeburgerd, denk maar aan hummus, shakshuka, baba ganoush en zoveel meer van dit lekkers. Chef Mechior brengt deze keer een Libanees flatbread met heerlijke kikkererwten topping. De traditionele za'atar kruidenmengsel zorgt voor een supersmaakvolle sensatie in de mond. De heerlijk gegrilde mix van groentjes, gecombineerd met een beetje Italiaanse inbreng van gegratineerde burrata maken van dit recept een echte topper!

 

Flatbread ‘Pizza’ – Burrata – Za’atar – Gegrilde groenten

Hummus
• Kikkererwten en een teentje look gaar koken in een kippenbouillon
• Mixen in een blender
Afkruiden met  peper, zout en  Harissa


Mini venkel
• Voorverwarm de stoomoven op 90°
Snij het uiterste gedeelte van de venkelstengels af, leg de mini venkels 
mooi naast elkaar in een vacuümzak, voeg er een klontje boter of olijfolie aan toe, peper, zout en een paar druppels citroen ( dit zorgt ervoor dat de kleur mooie bewaard word),  trek vacuüm met de Atag vacumeer lade op stand 3.
•Garen in de stoomoven  +-13 min


Gegrilde groenten
• Mini courgette, mini wortel, lente ui, groene asperges( geschild)
• Groentjes goed afspoelen onder koud water en droog doppen met keukenrol.
Voorverwarm de Teppan Yaki op de  Atag inductieplaat ( menu – bakplaat) en grill de groentjes een paar minuten aan alle kanten.
• Afkruiden met za atar, olijfolie, peper en zout. 
• Voorverwarm de combi-stoom oven op 150° - vochtigheidsgraad 3 en bak een paar minuten verder in de oven.
• Haal de mini venkels uit de vacuümzak en grill even op de Teppan Yaki.


Afwerking• Libanees brood besmeren met de hummus
• Doe er de gegrilde groenten bij
• Werk af met de burrata
• Enkele minuten op de grill leggen
• Voorverwarm de oven ( stand hete lucht) op 200°.
 Bak de broodjes   +- 6min
• Afwerken met snuifje za’ atar en fijngesneden koriander

 
 
 

flatbread-groenten-burrata | atag-nl