Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

sous vide.jpg

Van marineren tot serveren

Sous-vide betekent “onder vacuüm”. Gerechten worden luchtdicht verpakt en verhit op een constante, lage temperatuur. Dit zorgt voor een gelijkmatig gegaard product, waarbij de structuur, vitamines, sappen en oorspronkelijke smaak behouden blijven. In de professionele restaurantkeuken speelt zich een interessant proces af als de kok een gerecht sous-vide bereidt. Stapsgewijs worden diverse kooktechnieken en apparatuur ingezet. Hier hebben we goed naar gekeken en precies die bundeling van technieken en apparaten brengen we nu van de professionele keuken naar uw kookdomein.

Sous Vide caroussel image.jpg
 • Marineren

  Sommige gerechten krijgen extra smaak met de juiste marinade. Denk er dus aan om dat heerlijke stukje biefstuk even te marineren vooraleer hij in het vacumeerzakje verdwijnt.

 • Vacumeren

  Hier komen we bij de kern van het sous-vide koken. Essentieel voor het behoud van smaken en versheid. Met de ATAG vacumeerlade ervaart u de eerste, onmisbare stap om thuis sous-vide te koken.

 • Koelen

  Gevacumeerd en dus vrij van zuurstof blijft het gerecht langer vers in uw koelkast. In de DuraFresh lade worden versheid, smaak en structuur van uw net gevacumeerde biefstuk gewaarborgd.

 • Stomen

  Tijd voor de bereiding. Tot op de graad nauwkeurig gaart deze blikvanger al stomend uw gevacumeerde product tot het malste stukje vlees.

 • Grillen

  Nog even een krokant jasje voor uw biefstuk? Plaats de Teppan Yaki bakplaat op de Bridge Induction kookzones. Hiermee koppelt u twee aparte kookzones aan elkaar en zo kan de biefstuk op de bakplaat.

 • Serveren

  Deze awardwinnaar rondt het sous-vide avontuur af zoals het hoort: op verwarmde borden! Zet uw zorgvuldig bereide maaltijd dan ook met de juiste temperatuur op tafel met voorverwarmde borden.

De professional aan het woord

Onze ambassadeur en TV chef-kok Caspar Bürgi legt het sous-vide proces uit en laat zien hoe u met de Sous-vide Keuken van ATAG het perfect gegaarde stukje vlees bereidt. Met de elegante en smaakvolle MAGNA-lijn als hoofdrolspeler én als decor tegelijkertijd.

Bekijk deze video op YouTube

De sous-vide keuken | ATAG | atag-nl