Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG’s online kookinspiratie met chef-kok Tim, van woensdag 22 juli 16.30 uur

Tim geeft tips voor het gebruik van de culisensor en het stomen van groente. Vlees is namelijk perfect te garen met de culisensor omdat de exacte kerntemperatuur kan worden bepaald. Door het vlees tot kort aan te braden krijgt het vlees een mooi kleurtje.

Vraag & antwoord

Moet ik verse kruiden gebruiken?
Verse kruiden geven de beste smaak en beste aroma. Mijn advies is om altijd verse kruiden in uw tuin op balkon te hebben staan. Indien er geen mogelijkheid is voor verse kruiden, dan kunt u kiezen voor gedroogde kruiden. Maar let op, hier kan kwaliteitsverschil in zitten.

Wat is het verschil tussen MAGNA en MATRIX designlijnen?
MAGNA is uitgevoerd in een design voorzien van zwart glas en de meest uitgebreide functies en toebehoren. MATRIX is robuust en industrieel en verkrijgbaar in drie kleuren: grafiet, black steel en RVS. Black steel is geborsteld zwart staal en grafiet is een donkere antraciet kleur. MATRIX heeft, afhankelijk van het apparaat, een aantal andere functies.

Groentes geven bij mij niet altijd hetzelfde resultaat, hoe kan dit?
Vocht transporteert warmte beter dan lucht. Verse groentes bevatten meer vocht waardoor de warmtetransport beter verloopt dan in groentes die al wat langer liggen. Kortom, stomen geeft altijd een mooier en lekkerder resultaat dan bijvoorbeeld koken. Niet alle producten lenen zich voor stomen, dus dan is het van belang om de temperatuur en/of bereidingstijd aan te passen.

Mijn oven heeft een functie met snel voorverwarmen. Heeft dit invloed op het gerecht?
De functie snel voorverwarmen is ideaal als u haast heeft. De functie heeft wel als nadeel dat alle verwarmingselementen aangezet worden in de functie hete lucht. Mocht u producten gaan stomen of gaat u een delicaat product bereiden dan adviseer ik altijd om de functie waarin u gaat garen ook te gebruiken voor het voorverwarmen. Dus een lasagne of aardappel ovenschotel is prima voor de functie snel voorverwarmen. Gaat u bijvoorbeeld groente stomen dan liever voorverwarmen op 100% stoom 100 graden.

Online Kookinspiratie vragen en antwoorden 22 juli 2020 | atag-nl